Lucescu: "Hakan Balta is een goede speler, maar hij speelt niet in het basiselftal"

lucesculacht
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Er zijn veel goede spelers zoals Selçuk Inan, Volkan Sen, Arda Turan, Burak Yilmaz en Hakan Balta, maar ze spelen niet meer in het basiselftal van hun club."
 
Hakan Balta heeft 6 maanden terug een punt gezet achter zijn voetbalcarrière. Volkan Sen is clubloos en de schorsing van Arda Turan is net afgelopen. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+1

Ze beweerden al maanden terug dat hij Alzheimer had, maar niemand geloofde het toen hahahahaha


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Wat een idioot man, pff


+: 49
-: 0
R: 132
Level 3

TFF ISTIFA+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

En wij maar denken dat hij een streep heeft gezet door die groep 'adamlar'. Als ze gewoon regelmatig zouden spelen, zou hij ze dus oproepen. Wat heeft Lucescu dan precies veranderd? Terim was al begonnen met door te selecteren, wat is de toegevoegde waarde van Lucescu?


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Lucescu was toch in de buurt.. Senol wilde niet dus kozen ze voor hem Nadat hij Gs en Fener had afgewezen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen