Lucescu: "Ik ben zeker niet van plan ontslag te nemen"


aluces
In een persconferentie met de Turkse media gaf bondscoach Mircea Lucescu te kennen dat hij zeker niet van plan is om ontslag te nemen.
De uitspraak komt vlak voor het oefenduel tegen Oekraine en dat de Turkse media suggereerde dat Lucescu eventueel ontslag zou nemen na het duel van dinsdagavond.
 
“Geruchten over dat ik ontslag zal nemen zijn niet waar. Ik ben zeker niet van plan ontslag te nemen, maar als ik merk dat ik niet nuttig ben voor de ploeg dan weet ik wel wat ik ga doen. Maar ik ga gewoon door met mijn werk en ik denk dat het allemaal wel goed komt,” aldus Mircea Lucescu.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen