Mircea Lucescu slechtste Turkije-bondscoach ooit

lucescu
Gerekend over zijn termijn gaat Mircea Lucescu de geschiedenisboeken in als de slechtste bondscoach van het Turks elftal in de laatste veertig jaar.
Niemand maakte het zo bont als de Roemeense oefenmeester. Een keer haalde Turkije onder Lucesc een remise of een nederlaag. Het levert hem een gemiddelde op van 1,14 punt per wedstrijd. Geen enkele bondscoach die meer dan tien wedstrijden aan het roer stond bij Turkije deed het zo slecht.
 
 
Gemiddelde behaalde punten (Turks elftal)
1.14 Lucescu
1.16 Abdullah Avci
1.50 Hiddink
1.65 Fatih Terim
1.77 Ersun Yanal
1.86 Senol Günes
 
Turks elftal onder leiding van Lucescu:
Ukrayna: 0-2 (D)
Hırvatistan: 1-0
İzlanda: 0-3
Arnavutluk: 2-3
Romanya: 0-2 (D)
Finlandiya: 2-2 (D)
İrlanda: 1-0
Karadağ: 2-2 (D)
İran 2-1
Tunus 2-2 (D)
Rusya 1-1 (D)
Rusya 1-2
İsveç 3-2 (D)
Bosna 0-0
Rusya 0-2 (D) 
İsveç: 0-1
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Lucescu moet 2 dingen doen, kappen met het opstellen van 2 verdedigende middenvelders en niet meer na iedere interland zeuren over alles en van nog wat. Hij heeft doorgeselecteer d zoals van hem werd verwacht, de resultaten blijven uit maar zolang we lef tonen zal het volk dat niet erg vinden, want na jaren hebben we weer een ploeg waar we achter willen staan. Met Okay-Mahmut/Top al op het middenveld raak je die steun kwijt.


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Hij had wel de slechtste selectie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen