Lucescu: "Als ze bij hun eigen club hadden gespeeld, was dit niet gebeurd"


lucescu
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft na het verloren duel tegen Zweden in de Nations League de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hadden zelf drie gecreëerde doelkansen. In de tweede helft hebben wij gezien dat de spelers die niet bij hun club voetballen het niet meer aankonden. Als ze bij hun eigen club hadden gespeeld, was dit niet gebeurd. Wij gaan door om onze jonge selectie uit te breiden. Wij hadden 3 spelers die 21 jaar zijn. Wij gaan uiteindelijk ons doel bereiken. Het is niet gemakkelijk om een jonge selectie op te bouwen. Wij hebben echt een slecht tegendoelpunt gekregen. Dat Caglar op het middenvelder drie spelers heeft geprobeerd te passeren heeft later geleid dat wij een tegendoelpunt hebben gekregen. Wij hadden Emre Akbaba nodig."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen