Lucescu: "Als ze bij hun eigen club hadden gespeeld, was dit niet gebeurd"

lucescu
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft na het verloren duel tegen Zweden in de Nations League de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hadden zelf drie gecreëerde doelkansen. In de tweede helft hebben wij gezien dat de spelers die niet bij hun club voetballen het niet meer aankonden. Als ze bij hun eigen club hadden gespeeld, was dit niet gebeurd. Wij gaan door om onze jonge selectie uit te breiden. Wij hadden 3 spelers die 21 jaar zijn. Wij gaan uiteindelijk ons doel bereiken. Het is niet gemakkelijk om een jonge selectie op te bouwen. Wij hebben echt een slecht tegendoelpunt gekregen. Dat Caglar op het middenvelder drie spelers heeft geprobeerd te passeren heeft later geleid dat wij een tegendoelpunt hebben gekregen. Wij hadden Emre Akbaba nodig."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 1628
-: 0
R: 3751
Level 5

Er is een reden waarom sommige spelers niet bij hun eigen club spelen en als nog stel jij ze op.
Je kan niet altijd de schuld bij anderen neerleggen.

Senol wilt Oguzhan bijvoorbeeld ook wel elke week opstellen, maar die gast presteert gewoon ondermaats.

Ik zie deze m*ngool best vaak bij wedstrijden van Turkse clubs, is hij zo dom dat hij niet kan inzien dat sommigen te slecht presteren?


+: 4902
-: 0
R: 7499
Level 5

Het is alsof alle trainers breinschade hebben, tenzij ze 5* team hebben. Worden ze gefopt tijdens trainingen? Al zouden ze gefopt worden bij trainingen dat betekent niet dat je het 5x elke wedstrijd opnieuw moet proberen.


+: 665
-: 0
R: 1915
Level 5

Wat een bullshit Lucescu! Je stelt zelf de selectie samen jij bepaalt wie er speelt dus ga geen smoesjes verzinnen+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Ik noem even de spelers op in de basis die regelmatig spelen bij hun clubs: Sinan Bolat, Zeki Celik, Hasan Ali Kaldirim, Kaan Ayhan, Mahmut Tekdemir, Hakan Calhanoglu, Yunus Malli, Cengiz Ünder. De drie wissels (Ömer Bayram, Oguzhan Özyakup en Irfan Can Kahveci) maken ook meer dan genoeg minuten. Hebben we verloren omdat Caglar, Okay en Cenk weinig spelen? Gemiddeld maken de spelers van Turkije meer minuten dan de spelers van Zweden. Maar ik zie de bondscoach van Zweden niet zeuren.


+: 11
-: 0
R: 66
Level 2

Caglat nasil bu takimda oynat echt kip zonder kop


+: 19
-: 0
R: 138
Level 3

Dit bedoelt Lucescu, als Turkije had gewonnen was het mijn succes, nu Turkije verloren heeft is de schuld van voetballers. Bu adamın bi bok yiyeceği yok milli takımda 1,5 sene Türkiyede şimdi bu takım takır takır oynayacaktı.


+: 12
-: 0
R: 75
Level 2

kunnen wij gewoon niet wisselen? lucescu naar besiktas en senol gunes naar nationaal team?? Maar de vraag is, wie zal er dan beter van worden? Besiktas of Turkije.


+: 431
-: 0
R: 1524
Level 5

Het is de opstelling die jij maakt,hoe kun je tegen Zweden met 2 verdedigende middenvelders spelen?! kom op man elk fatsoenlijke coach had geweten dat Zweden altijd defensief speelt met veel spelers achter de lijn, zolang deze man aan de roer blijft veranderd er niks.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Goed bezig Lucescu... Gewoon blijven doorgaan, niks van aantrekken van de media. Eerste helft heb ik erg genoten, alleen kwamen we energie te kort en wisten we het niet goed georganiseerd te krijgen. Hoop dat we hier snel overheen stappen en de weg naar boven vinden, als we volgende kwalificaties ook gaan verliezen dan mag je oprotten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen