Turkije degradeert naar Divisie C in de Nations League

lucescuuzgun
De crisis in Turkije gaat almaar verder. De ploeg van bondscoach Mircea Lucescu is na de 0-1 nederlaag tegen Zweden gedegradeerd uit Divisie B van de Nations League. Zweden versloeg Turkije in eigen huis, waardoor we als laatste zijn geëindigd in de groep. Zweden en Rusland spelen nog een laatste wedstrijd voor de eerste plaats in groep B. 

Turkije - Zweden: 0-1
 
Stadion: Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Scheidsrechter: Istvan Kovacs
 
Turkije: Sinan Bolat, Zeki Çelik, Çağlar, Serdar Aziz, Hasan Ali, Cengiz, Okay, Mahmut, Hakan, Yunus, Cenk
 
Zweden: Olsen, Lustig, Granqvist, Lindelöf, Augustinsson, Larsson, Johansson, Ekdal, Olsson, Claesson, Berg
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 8
-: 0
R: 14
Nieuw
+1

2 woorden, Yildirim Demiroren.
Als je in Turkije de slechtste zaken doet blijf je er een eeuw als je een topscorer aller tijden wordt zoals Gomis of Alex wordt je direct weggestuurd.


+: 4660
-: 0
R: 8727
Level 5
+3

We zijn gewoon C garnituur. Dat weten we allemaal. Misschien Dat we nu in divisie c een keer kunnen plaatsen.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+2

Lucescu sigtir olup git samen met demiroren!

In de 80ste minuut maakt die pas wissels en zijn laatste is fucking omer bayram! Waarom zet je oguzhan erin? Seniele opa!

We spelen fucking kut voetbal zonder enige plan!+: 14
-: 0
R: 19
Level 1

Terecht als we zo een coach hebben


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Jammer man dat het zo moest gebeuren... Hopelijk promoveren we snel!
Heb vertrouwen in turkije en in lucescu... Waar ik geen vertrouwen in heb is het beleid dat door tff is uitgezet.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Meesterlijke wissel van Lucescu in de 87e minuut. Je staat 0-1 achter, je wisselt je linksback....vo or een andere linksback. Je speelt thuis tegen Zweden met twee verdedigende middenvelders en uiteindelijk verlies je alsnog. Lucescu zit te verjongen, heel mooi, maar je moet onderhand wel doorhebben dat dit systeem niet werkt. Hij heeft het nu al zo vaak geprobeerd en het is iedere keer misgegaan. Iedere keer als je wat aanvallender ging spelen, pakte het goed uit want je hebt de spelers daarvoor. Dan is het onbegrijpelijk dat hij nog steeds hiervoor kiest. Een Aykut Kocaman kan op die manier resultaten behalen want dat is al jarenlang zijn vaste systeem, bij Lucescu is dat niet het geval. Maar hij zal nu vast de schuld aan de weersomstandigh eden geven, of de koers van de dollar.


+: 28
-: 0
R: 79
Level 2

Schande (kort)


+: 242
-: 0
R: 989
Level 4

De TFF moet moet moet vernield worden, er moeten andere mensen de bond gaan regeren!
Het liefst oude profs van de jaren 90/00 die geschiedenis hebben geschreven met milli takim of eigen carriere!
Degene met verstand van voetbal en de systemen etc etc die erbij horen, er zijn nu mensen aan werk die het turkse voetbal helemaal naar de tering helpen en alleen maar geld in hun zak steken...

Als dit niet gebeurt dan spelen we dus 1x in de 30/40 jaar een WK of 1x in de 12 jaar een EK!
Spelers hebben we wel, er is alleen geen systeem niks en die turkse voetballers kennen dat ook niet op dat ze zo niet geleerd zijn te voetballen alleen voetballers van duitsland zoals özil-gundogan-e mre can-emre mor etc etc.
Dit zal wel moeten veranderen anders blijft het op deze manier door gaan en kan je alleen maar hopen op een winst dan dat je er vertrouwen in hebt.


+: 967
-: 10
R: 1679
Level 5

Wat ik zou doen is een jonge Turkse trainer de kans geven. Hij hoeft zelfs geen enkele ervaring te hebben.

Het beste voorbeeld is België met Wilmots, zeker geen goede trainer en had zelfs nauwelijks ervaring, maar hielp wel de basis leggen voor de topploeg.

Okan Buruk lijkt me de geknipte persoon hiervoor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen