Mircea Lucescu: “Ik heb geen één aanvaller kunnen vinden”

lucescu
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Emre Akbaba heeft een belangrijke positie in het Turks elftal. Gezien Mehmet Topal onlangs is geopereerd, zal hij niet gereed zijn voor zo’n wedstrijd, maar hij is nu bij ons. Enes heeft op dit moment gezondheidsproblemen. Ik wou Burak Yılmaz, maar vanwege zijn problemen met zijn club was dit niet mogelijk. Ik was op zoek naar een aanvaller. We hebben Umut Bulut. Umut Bulut is 34 jaar. Ik kon er geen 1 vinden. Ik heb Enes Ünal vanwege zijn gezondheidsproblemen niet geselecteerd. Toch heb ik een goede selectie.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 665
-: 0
R: 1915
Level 5

[****] git lan odun


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Gerizekali Umut Bozok’i niye almadin


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Cenk Tosun 27 Everton
Enes Unal 21 Valladolid
Umut Bozok 22 Nimes
Kubilay Kanatsizkus 21 Ankaragucu
Umut Nayir 25 Bursaspor
Muhammed Kiprit 19 Berlin
Guven Yalcin 19 Besiktas
Sinan Gumus 24 Galatasaray

Nee je hebt geen een aanvaller kunnen vinden he, maar wel een 34 jarige Umut Wolk+: 7105
-: 10
R: 12900
Level 6

Schandalig dat we umut selecteren. Jij kkk opa


+: 6
-: 0
R: 33
Level 1

Waarom geen Cenk Tosun?


+: 431
-: 0
R: 1524
Level 5

Deze man is gewoon een hypocriet schande dat hij het nationale team mag coachen schande dat wij Turken moeten toekijken hoe een Roemeen ons elftal kapot maakt! Dat de TFF dit accepteert is ook een schande hoe de fuck kun je een 35 jarige Umut bulut oproepen terwijl je zoveel opties hebt bijv Umut bozok nee deze oude zak roept liever spelers op die oud zijn en amper goals maken pff

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen