Lucescu haalt Mehmet Topal bij definitieve selectie Turkije

atop
Bondscoach Mircea Lucescu heeft zijn selectie voor het Turks elftal bekendgemaakt.
De meest opvallende naam in de selectie is weer die van Fenerbahce-middenvelder Mehmet Topal, die weer voor het eerst is opgenomen.
 
Topal kampte al weken met een blessure en zat niet in de voorselectie. De middenvelder is vandaag alsnog opgenomen in de selectie.
 
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, A Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.
 
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 17 Kasım'da UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç, 20 Kasım'da ise özel maçta Ukrayna ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosuna Mehmet Topal'ın da alındığı belirtildi.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 431
-: 0
R: 1524
Level 5

Topal de man die niet voetballen kan nutteloze speler die er al jaren niks van kan er zijn genoeg talenten die veel beter zijn dan deze middelmatige middenvelder als we zo doorgaan gaan we het ek ook niet halen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen