Lucescu: “Ik laat geen 1 speler gaan”


lucescu
Mircea Lucescu, bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij hebben een jonge selectie en deze selectie hebben wij vanaf maart opgebouwd. Er zijn drie stappen om succes te bereiken. Een jonge selectie, spelers die elkaar kennen en aanvullen en samenspelen. De spelers een systeem laten spelen die ze snappen en goed kunnen uitvoeren. Ten derde goed resultaat. Ik volg jonge spelers. Kunnen er nog meer jonge spelers komen? Ik zoek jonge spelers die bij ons passen. Ik wil een systeem oprichten waarbij wij alle controle in eigen hand hebben. Laten gaan wij verschillende varianten toepassen. Wij hebben een jonge selectie. Morgen zullen er andere jonge spelers spelen. Deze spelers zullen de toekomst van het Turks elftal worden. De ervaren spelers zijn bindingsmateriaal tussen de jonge spelers. Net als Mehmet Topal en Mahmut. Dit zijn spelers waar jonge spelers naar luisteren. Ik laat geen 1 speler gaan. Wij willen eigenlijk ook dat Burak, Arda, Selçuk, Emre bij ons zijn, maar de situatie is nu eenmaal zo.”




Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen