Yunus Mallı: “Wij hebben een kans om als koploper te eindigen”


yunusmalli
Yunus Mallı, de Turkse middenvelder van het nationaal elftal van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij willen ons voor de komende twee wedstrijden goed voorbereiden. Voor de wedstrijd tegen Rusland zal de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina een belangrijke oefenwedstrijd worden. De zege tegen Zweden heeft ons goed gedaan. Ik hoop dat de rest ook komt. Het systeem van de Nations League is mooi. Het is een alternatieve route om het EK te bereiken. Wij geven met zijn allen veel aandacht aan deze competitie. Wij hebben een kans om als koploper te eindigen. Daarom moeten wij van Rusland winnen. Het is een kans om de reeks aan oefenwedstrijden te verminderen en meer officiële wedstrijden te gaan spelen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen