“Burak Yılmaz is beter dan Cenk Tosun”

burakcenk
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Cenk Tosun moet dit niet verkeerd begrijpen, ik vind hem heel goed, maar ik vind dat Burak Yılmaz de beste aanvaller van Turkije is. Ik heb hier echt geen twijfels over.”
 
Cenk Tosun wordt de laatste tijd heel vaak bekritiseerd omdat hij te weinig doelpunten scoort. Zowel bij Everton als bij het nationaal elftal van Turkije.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Burak was beter maar Cenk is hem voorbijgestreef d. Burak denkt maar aan 1 ding, zichzelf.. Diepgaan en willen scoren, oog voor zn medespelers heeft hij weinig. Cenk heeft dat wel, werkt hard voor zijn ploeg en scoort ook veel.

Burak is sneller op 1e meters dan Cenk, voor de rest is Cenk overal beter in.. Cenk kan een mannetje passeren, schieten met beide benen, een bal vasthouden en heel goed koppen..


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Burak is een betere afmaker, Cenk is een betere spits. Als je naar het complete plaatje kijkt, ben ik het met hem eens. Burak is beter, maar nog steeds moet Cenk onze 1e spits blijven. Caner is ook veel beter dan Ömer Bayram of Hasan Ali, maar we moeten verder met de volgende generatie.+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Wanneer Cenk even niet scoort vinden ze hem niks maar als hij bijv in november weer 2/3 intikt is hij opeens de beste.

Cenk is sinds hij naar Everton is gegaan veranderd kwa speelstijl, als hij zo blijft doorgaan bij Everton word hij echt Negredo 2.0. Geliefd bij supporters vanwege zijn werklust en karakter maar maakt geen doelpunten, percies wat wij nu met Negredo hebben. Cenk is niet de schuldige maar het systeem laat hem zo spelen, afgelopen 2 wedstrijden bij Turkije zie je ook dat die niet meer staat waar hij hoort te staan(voorin) maar rondzwerft om zijn mede spelers te laten voetballen..


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
38

We hebben duidelijk gezien wat een Burak kan als er een speler type Sneijder achter hem staat.

Cenk is een leuke spits maar komt zelfs te kort voor Everton.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

'Zelfs', we hebben het hier niet over de Chinese competitie he? Cenk is er nog niet eens een jaar.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

En weer een domme reactie van deze oen. Zelfs zegt die, over Everton.

Senin o N’diaye, Gomis’i, Feghouli’yi orda parcaladılar.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Hahahaha, klopt Feghouli deed het niet slecht. Hij deed het barslecht.

Stoke City was alles behalve bagger. Kijk maar eens naar de spelers die ze verkocht hebben.


+: 3112
-: 0
R: 2526
Level 5

@38
Speelt Cenk daarom elke week basis bij Everton? Hebben ze daarom besloten om een beter team ROND Cenk te bouwen?

Ik volg Everton’s competitiewedst rijden, clubnieuws en forum. Nerenden uydurdunki bunları?

Cenk dediğin adam, tek başına Porto’yu delip geçti şampiyonlar ligi’nde, içeride ve dışarıda. Bakalım senin cimbom’un ne yapacak onlara karşı..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen