Acht Turkse voetballers hebben het nationaal elftal geweigerd


lucescu
Bondscoach Mircea Lucescu heeft onlangs tijdens de persconferentie geroepen dat hij 8 spelers heeft opgeroepen, maar dat deze spelers hebben geweigerd om voor het nationaal elftal te spelen.
Wie deze spelers zijn is niet bekendgemaakt. Toen Arda Turan bekend had gemaakt dat hij een punt achter zijn carrière had gezet, werd hij uitgemaakt als landverrader door sommige Turkse journalisten. Zijn het Europese Turken die twijfelen of ze voor hun vaderland moeten spelen of voor het land waar ze geboren zijn? Of zijn het Turkse spelers die eerder voor het nationaal elftal hebben gespeeld?
 
Iedereen vraagt zich nu af wie deze 8 Turkse voetballers zijn. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen