Acht Turkse voetballers hebben het nationaal elftal geweigerd

lucescu
Bondscoach Mircea Lucescu heeft onlangs tijdens de persconferentie geroepen dat hij 8 spelers heeft opgeroepen, maar dat deze spelers hebben geweigerd om voor het nationaal elftal te spelen.
Wie deze spelers zijn is niet bekendgemaakt. Toen Arda Turan bekend had gemaakt dat hij een punt achter zijn carrière had gezet, werd hij uitgemaakt als landverrader door sommige Turkse journalisten. Zijn het Europese Turken die twijfelen of ze voor hun vaderland moeten spelen of voor het land waar ze geboren zijn? Of zijn het Turkse spelers die eerder voor het nationaal elftal hebben gespeeld?
 
Iedereen vraagt zich nu af wie deze 8 Turkse voetballers zijn. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+2

We weten dat Enes Ünal en Emre Mor niet op kwamen dagen, maar die twee waren geblesseerd. Ik denk dat het om het groepje 'adamlar' gaat, maar waarom roept Lucescu die gasten nog steeds op? Burak, Arda, Selcuk, Caner, Gonul, Volkan, ze hebben niks meer te zoeken bij het nationale elftal.


+: 17
-: 0
R: 52
Level 2

Ze moeten nog alleen Topal wegsturen en dan kunnen we weer fris starten. Er zit echt wel potentie in het Turkse elftal. We hebben die 'adamlar' niet nodig.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Een beetje ervaring kan geen kwaad, maar niet in de basis. Ik denk dat Olcay bijvoorbeeld ook nog van pas kan komen.+: 0
-: 0
R: 5
Nieuw

Bij Schalke is er een Turk genaamd Suat Serdar (21j). Hij heeft een marktwaarde van 11m euro en speelt basis, lijkt me sterk dat Lucescu hem niet heeft opgeroepen kdenk dat hij ook onder een vd 8 voetballers hoort


+: 2
-: 0
R: 6
Nieuw

Als hij bij Schalke speelt verwacht ik dat hij in Duitsland is geboren en ook voor Duitsland wil uitkomen.


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Kijk zijn instagram, hij heeft 4 dagen geleden voor jong Duitsland gespeeld.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

als je bij jong Duitsland speelt, wek je meer interesse op bij de grote jongens.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen