Officieel: Trabzonspor verlengt contract van trainer Unal Karaman


akaram
Unal Karaman is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Trabzonspor. De huidige overeenkomst loopt na dit seizoen af en is met twee jaar verlengd.

Zowel Unal Karaman en Trabzonspor voorzitter Ahmet Agaoglu zijn zeer verheugd met de verlenging en zien, ondanks de goede resultaten in het huidige seizoen, veel perspectief om ook het komende seizoen ook samen te werken.

,,Voor ons was het snel duidelijk dat we met Unal Karaman verder wilden. Gelukkig was dat gevoel geheel wederzijds en zijn we er snel uitgekomen”, aldus Ahmet Agaoglu, voorzitter van Trabzonspor. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 9315
-: 0
R: 14042
Level 6
+1

'Ondanks de goede resultaten'? Het woordje 'ondanks' wordt hier wel op een hele onjuiste manier gebruikt. Volgens mij bedoelen jullie 'dankzij'.

Niet verrassend. Beste trainer van het afgelopen seizoen in mijn ogen.


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5
+2

Wat moet een Ünal Karaman topic toch zonder Bona die dezelfde mening voor de 5e keer deelt.+: 18248
-: 0
R: 20849
Level 6
+1

Wat moet een topic toch zonder een huilende Vattier, die er niet tegen kan dat zijn Mimparator niet de beste wordt genoemd.


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5
+1

Dat is vreemd, want ik vind hem ook niet de beste dit seizoen. Zou Terim op plaats 3 zetten. Misschien zelfs 4.


+: 2440
-: 10
R: 7345
Level 5

Nou nou niet zo bescheiden Vrattier, met zijn manipulerende, huilende, scheids bedreigende en van achter assistent trainer aanvallende kwaliteiten heeft hij zeker een plek in de top 3 verdiend.


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5
+1

Zijn aanwezigheid alleen brengt al een hoop voordelen met zich mee, maar dat tel ik niet mee. Ik beoordeel beslissingen als trainer.+: 2440
-: 10
R: 7345
Level 5

Als je dat een voordeel vind dat zo een smerige B acteur zich in naam van je club zo gedraagt, zoveel haat opwekt in de rest van Turkije en er mede verantwoordelij k voor is dat jullie op dit moment zo een dubieze reputatie hebt, gefeliciteerd..

Toch geef ik je een compliment omdat je in ieder geval erkent dat hij voetbaltechnisc h en tactisch weinig voorstelt en dit moet compenseren met alle show er omheen..


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5
+1

Dat zeg ik ook weer niet. Er waren gewoon betere trainers DIT seizoen. Op Europees niveau stelt hij wel al een tijdje weinig voor, maar hij heeft zich eerder al vaak bewezen en kan het denk ik weer.

En anders gaan we ook gewoon verder. Niemand is groter dan de club.


+: 2440
-: 10
R: 7345
Level 5

Die laatste zin denkt Terim zowiezo anders over


+: 19
-: 0
R: 65
Level 2

Als eenmaal de schuld van ts is betaald zie ik veel potentie in trabzonspor

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen