'Sinan Gümüş bereikt persoonlijk akkoord met Trabzonspor'


asino
Het lijkt erop dat Sinan Gumus binnen de kortste keren vertrekt bij Galatasaray.

Eerder werd al bekend dat Benfica zich officieel gemeld zou hebben bij Galatasaray. Dit is niet de enige club uit Europa die officieel is geworden.
 
BeinSports weet dat ook nog een club uit Europa zich officieel bij Galatasaray heeft gemeld om Sinan Gumus over te nemen. Dat zou Genoa zijn. Maar naast Genoa en Benfica zou ook Trabzonspor in de markt zijn om Sinan.
 
Er gaan geruchten rond in de Turkse media dat Sinan een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Trabzonspor. De aanvaller vertrekt transfervrij richting Trabzon.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 706
-: 10
R: 1548
Level 5

Hij zou toch naar Atletico madrid gaan?


+: 183
-: 0
R: 895
Level 4

Hij zal zeker groeien bij Trabzon ik gun het hem zeker. Ik vondt dat hij altijd wel wat had alleen is hij heel inconsistent.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Yemin ederim hepsi Süriyeli gibi


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Yoh a***a, Benfica istiyormus


+: 19
-: 0
R: 96
Level 2

Ik gun het deze man ook van harte, ondanks dat hij 10 keer minder verdiend dan zijn teamgenoten en misschien maar 11 a 12 volle wedstrijden heeft gespeeld heb ik hem nog nooit horen klagen.


+: 22
-: 0
R: 80
Level 2

Ik heb hem eerlijk gezegd niet zien spelen maar ben altijd open voor transfervrije spelers :by:+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5

InsAllah gider, wordt niet zoals je broers Yasin, Serdar en Tolga.


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5

Hoezo Yasin? Yasin ne yapti ki


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

Yasin wou verlenging met meer salaris omdat Besiktas hem zogenaamd wou. Slecht spelen en dan met leugens een nieuw contract vragen dus. Verder ook een kritische journalist bedreigd na z'n vertrek.

Tolga is een beter voorbeeld. Salaris achtergelaten om salaris van Fener te stelen. Goeie vent.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen