Ahmet Ağaoğlu: "Hoogste bod voor Yusuf was 19 miljoen euro"


ayuks
Trabzonspor-voorzitter Ahmet Ağaoğlu maakte vrijdagochtend interessante uitspraken over de transferzaken van Abdulkadir Omur en Yusuf Yazici.

“Wij hebben voor zowel Abdülkadir Ömür en Yusuf Yazıcı talloze aanbiedingen gehad. Yusuf kreeg afgelopen seizoen een bod vanuit Spanje. Het bod was ruim 14 miljoen euro, maar dat hebben wij afgewezen. Afgelopen winterstop hebben wij ruim 19 miljoen euro ontvangen voor Yusuf, maar omdat wij een transferverbod hebben konden we geen zaken doen.
 
"Daarnaast hadden wij Yusuf en Abdulkadir nodig dit seizoen. Beide spelers hebben een hoge transferwaarde en we zijn niet van plan om ze te verkopen onder een bedrag van 20 miljoen euro. Gesprekken voeren wij pas bij een bod bij 15 miljoen euro,” aldus Agaoglu.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

:facpal: laat het bewijs maar zien..

Wie gelooft deze onzin nou..

Bij 5 miljoen bod was hij al verkocht


+: 1615
-: 0
R: 1508
Level 5
+3

Zulke kinderachtige, nutteloze reacties halen het hele niveau van deze website omlaag. Wat voor toegevoegde waarde, behalve het onnodig provoceren, heeft je reactie nou eigenlijk?

On: Yusuf en Abdulkadir gaan transferrecords verbreken in Super Lig als het gaat om uitgaande transfersommen. Als wij het halen om dit jaar naar Europa te gaan, verwacht ik wel dat ze beide nog 1 seizoen blijven. Het zijn beide echte ras-Trabzonlula r, die willen de smaak van Europa proeven met Trabzon zelf, voordat ze stap naar het buitenland maken. Bovendien zullen de wedstrijden in Europa hun tranferwaarde alleen maar laten doen stijgen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Trabzon verkoopt geen spelers..

Trabzon laat spelers hun contract uitdienen zodat ze gratis naar GS kunnen gaan..

Seviyoruz sizi keratalar..


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Takimin birisi 19 milyon teklif edecek ve Trabzonspor red edecek...

Met 19 miljoen euro kunnen ze 19 pogingen wagen bij CAS om de titel van 2011.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen