Trabzonspor wint van Akhisarspor en maakt weer kans op Champions League-voetbal


sosa
Trabzonspor heeft zaterdag gewonnen van Akhisarspor.
De ploeg uit Trabzon won in eigen huis met 2-1. Akhisarspor kwam na 65 minuten spelen dankzij een doelpunt van Jeremy Bokila op 0-1 voorsprong. Vreugde was echter kort van duur, want Nwakaeme maakte vijf minuten later de gelijkmaker. Het werd erger voor Akhisarspor, want Jose Sosa verzilverde in de 76e minuut nog een strafschop. Verder werd er niet gescoord en won Trabzonspor met 2-1 van Akhisarspor. 
 
Trabzonspor heeft nu 40 punten uit 25 wedstrijden. Dat zijn er 1 minder dan Besiktas en 6 minder dan Galatasaray. Beide ploegen hebben een wedstrijd minder gespeeld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 29
-: 0
R: 38
Level 1
+1

Typisch Trabzonspor weer zoveel kansen missen! 1e helft moesten we het al afmaken!


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Jawooor Trabon en CL voetbal xD+: 476
-: 0
R: 1679
Level 5
+2

Jullie mogen blij zijn dat die lelijke Nigeriaan telkens scoort anders stonden jullie minimaal plek 10


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5
+1

Hahahaha, Trabzon CL?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen