Trabzonspor geeft 2-0 voorsprong weg


atuys

Trabzonspor heeft in het Recep Tayip Erdogan stadion gelijkgespeeld tegen Kasimpasa. Het werd 2-2. Zo goed als het spel van Trabzonspor in de eerste helft was, zo slecht was het in het tweede bedrijf.


Trabzonspor kwam een kwartier voor de rust op 0-2 via Nwakaeme. Na de rust liep het minder vlot bij de “Karadenizliler”. Na een uur was het dan ook geen verrassing dat Percia scoorde:1-2. Trabzonspor raakte na die treffer in paniek. In de 90e minuut scoorde Trezeguet de gelijkmaker via een strafschop:2-2.

Trabzonspor begon na die gelijkmaker een slotoffensief, maar de ploeg van Unal Karaman slaagde er niet meer in de kansen te verzilveren. Met het eindresultaat van 2-2 werden de spelers met een schel fluitconcert naar de kleedkamer begeleid.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 476
-: 0
R: 1679
Level 5

Lekker voor ze!


+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5
+1

Haha ulan su Trabzon kadar göt bir takim görmedim.+: 183
-: 0
R: 896
Level 4

Toch staan ze hoger dan jullie.


+: 183
-: 0
R: 896
Level 4

Damn, en ik dacht dat ze ons bij zouden houden. Wij beginnen ook langzamer op Trabzon te lijken.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mischien dat we in de zomer weer een paar spelers kunnen pikken van ze.. Wie wil er nou in zo een belabberd team spelen dat zn beste spits wegstuurd naar Bjk..


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5
+2

Kasimpasa krijgt 5 wedstrijden op een rij pak slaag en dan komt Ts met 2-0 naar gelijkspel. Triest club.+: 29
-: 0
R: 38
Level 1

Unal Karaman doet de laaste tijden Şenol Güneş na! Trabzonspor heeft geen selectie omte laten verdedigen!! Je staat 0-2 voor speel gewoon je spel waarom verdedigen? En over de penalty van Kasimpasa zit ik echt te twijfelen oke zijn arm is gestroken maar die speler van Kasimpaşa staat precies voor Toure toen de voorzet kwam, Toure zag de bal niet omdat een speler voor hem staat in de regels staat duidelijk dat dit soort momenten geen penalty is..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen