'Liverpool aast nog steeds op Abdulkadir en verhoogt bod tot 30 miljoen euro'


abdi
Liverpool heeft tevergeefs een miljoenenbod gedaan op Abdulkadir Omur.

De Turkse buitenspeler kan voor 30 miljoen euro naar Engeland. Dat meldt Mirror. Volgens de Engelse krant staat Abdulkadir in elk geval open voor een transfer.
 
Liverpool wil in de zomer de komst van Abdulkadir Omur afronden, zo melden Engelse media zaterdagavond. De 19-jarige middenvelder van Trabzonspor wordt als een van de grootste talenten van Turkije gezien en staat al geruime tijd in de belangstelling van zowel Liverpool als Arsenal.
 
Abdulkadir wordt op Anfield gezien als de opvolger van Adam Lallana op lange termijn. Jürgen Klopp zou al geruime tijd de verrichtingen van de Turkse tiener in de gaten houden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Yav he he. TSye 30 milyon teklif edecekler ve Ağaoğlu nazlanacak. Als ze geluk hebben vertrekt Omur voor 16 miljoen en dat is maximaal.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wat l8l je nou man hij heeft contract tot 2022.. Niet iedereen heeft een achterlijke baskan als ons. Onze baskan is de enige clown op de hele wereld die zn jeugdspelers in het 1e laat spelen zonder contract te vernieuwen.. Maar achhh hij lacht zo lief dus zal het wel goed zitten..+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Terwijl wij ons in onze k0ntje laten boren door een Stuttgart laat Trabzon hier ff zien hoe het wel moet.. Altijd al gezegd dat Trabzon een grote club is !

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen