Voorzitter Trabzonspor: “Niemand kan mij uitleggen dat die positie geen strafschop was”


trabzonsporlogo
Ahmet Ağaoğlu, de voorzitter van Trabzonspor was witheet na het duel tussen Galatasaray en Trabzonspor.
Hij snapt niet waarom de scheidsrechter oa. geen strafschop heeft gegeven toen een speler van Galatasaray op de voet van een speler van Trabzonspor ging staan. Ook niet na het bekijken van de beelden van het VAR systeem.
 
“Miljoenen mensen hebben gezien dat het een strafschop was. Als een scheidsrechter na het bekijken van de VAR beelden ook nog eens de wedstrijd door liet spelen, dan snap ik het ook niet meer. Niemand kan mij uitleggen dat die positie geen strafschop was. Dat is onmogelijk. Tijdens de wedstrijd tegen Başakşehir zijn er ook dingen gebeurd die niemand kan verklaren.”
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5
+2

Gaan ze ook niet doen, ook niet dat Diagne en Nagatomo geen rood kregen. Niemand is jullie uitleg verschuldigd, jullie zijn geen Gs.


+: 154
-: 0
R: 626
Level 4

Hahaha jij bent mentaal egt kapot aan het gaan , als k jou was zou ik me huisarts raadplegen en antidepressiva aanschaffen voordat je suïcidaal wordt+: 3128
-: 0
R: 2563
Level 5
+7

Gökhan Töre kreeg rood voor "fuck off", evenals Soldado die vrijdag daar ook een rode kaart voor kreeg. Supersonic krijgt geen rood terwijl hij dat ook zei..

Penalty was te makkelijk gegeven aan gs. Pozisyon devam etseydi was pilav üstü kuru allang al de bal kwijt, zijn val was niet natuurlijk en hij zoekt zelf een contact op. Al raakt de keeper zijn voet, zijn val was opgezet. En als je daar penalty voor geeft, hoor je ook een penalty te geven aan ts. Speler van ts zou die bal daar hebben als Marcao niet op zijn voet zou staan. Pozisyon orada devam ederdi, speler van gs belemmert het met een overtreding waar niet gefloten voor werd..

Diagne hoorde 100% rood te krijgen na een 2e gele kaart die hij niet kreeg. Maar raad eens? Het zijn de 17 teams inclusief de TFF en MHK tegen gs..

Bosuna home team to score over 2,5 basmadim toen het bekend werd dat Ümit Öztürk ging fluiten. Bunun babasi birkere liseli aq en niet te vergeten vorig seizoen tegen Alanyaspor wat er gebeurde. Daha nice örnekleri var van deze Ümit bey waar hij gs matst..


+: 4955
-: 0
R: 9465
Level 5
+1

Ach ik volg Turkse voetbal best wel lang. Één ding kan ik je wel zeggen. GS heeft dankzij de scheids veel kampioenschappe n binnengehaald.


+: 4955
-: 0
R: 9465
Level 5

Asıl burda ağlayan sizsiniz. Sizin başkan FB maçından sonra bebek gibi ağladı ve bütün hakemler ve tff sizin yanınızda aq. Niye çünkü GS şampiyon yapacaklar.


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Hahah die Vrattier en Messi13 die hier nog serieus zonder schaamte met een verhaal komen dat Umit Öztürk goed floot en dat Gs toch wel zou winnen en dit en dat en zus en zo..

Jullie zijn deze lobby gewend ik neem jullie niks kwalijk.

Van het speelschema tot aan de toewijzing van scheidsrechters , alles wordt in het werk gesteld om jullie te helpen.

Het seizoen was nog geen 8 wedstrijden onderweg en wij hadden al buitenspelgoal tegen Antalya, zuivere hands en pingel niet krijgen tegen Bursa, Medel die onterecht rood krijgt tegen Malatya en ga zo maar door en dit alles met VAR.

Deze periode hebben wij zeker 6 pt verloren hierdoor.

Jullie komen steeds met je Konyospor, laat me niet lachen. Ik kan me nog herinneren dat Konyospor 5x alleen op de keeper afging in die wedstrijd maar goed..

1 beslissing ok, maar 4 belachelijke beslissingen is gewoon corruptie. Dit gebeurt alleen maar bij wedstrijden van Gs.

Tegen Trabzon B zouden jullie zogenaamd toch wel winnen.. zelfs met 9 tegen 11, zonder dubieuze penalty’s.

Deze zelfde oc gaf een penalty om niks aan Konya tegen ons eerder dit seizoen, zelfs nadat ie naar VAR keek. Iedereen weet hoe hij Muslera spaarde tegen Alanya vorig seizoen. Weer een corrupte scheids, weg ermee. En jullie durven nog te praten.

Geen schaamte gewoon. Hierdoor neemt niemand jullie serieus iste.+: 677
-: 0
R: 2328
Level 5
+1

Leuk die VAR maar het wordt selectief gebruikt. TFF zou een voorbeeld moeten nenemen aan Nederland.

dumpert.nl/.../...

Dit is pas transparantie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen