Voorzitter Trabzonspor: “Niemand kan mij uitleggen dat die positie geen strafschop was”


trabzonsporlogo
Ahmet Ağaoğlu, de voorzitter van Trabzonspor was witheet na het duel tussen Galatasaray en Trabzonspor.
Hij snapt niet waarom de scheidsrechter oa. geen strafschop heeft gegeven toen een speler van Galatasaray op de voet van een speler van Trabzonspor ging staan. Ook niet na het bekijken van de beelden van het VAR systeem.
 
“Miljoenen mensen hebben gezien dat het een strafschop was. Als een scheidsrechter na het bekijken van de VAR beelden ook nog eens de wedstrijd door liet spelen, dan snap ik het ook niet meer. Niemand kan mij uitleggen dat die positie geen strafschop was. Dat is onmogelijk. Tijdens de wedstrijd tegen Başakşehir zijn er ook dingen gebeurd die niemand kan verklaren.”
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (32) 


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5
+2

Gaan ze ook niet doen, ook niet dat Diagne en Nagatomo geen rood kregen. Niemand is jullie uitleg verschuldigd, jullie zijn geen Gs.


+: 57
-: 0
R: 274
Level 3

Hahaha jij bent mentaal egt kapot aan het gaan , als k jou was zou ik me huisarts raadplegen en antidepressiva aanschaffen voordat je suïcidaal wordt+: 335
-: 0
R: 687
Level 4
H09

Amma agladin ama ha, ulan konyaspora macinda 2 puan calindigi zaman kimsenin sesi cikmiyordu.

Agla kodumun hamsisi agla


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5
+7

Gökhan Töre kreeg rood voor "fuck off", evenals Soldado die vrijdag daar ook een rode kaart voor kreeg. Supersonic krijgt geen rood terwijl hij dat ook zei..

Penalty was te makkelijk gegeven aan gs. Pozisyon devam etseydi was pilav üstü kuru allang al de bal kwijt, zijn val was niet natuurlijk en hij zoekt zelf een contact op. Al raakt de keeper zijn voet, zijn val was opgezet. En als je daar penalty voor geeft, hoor je ook een penalty te geven aan ts. Speler van ts zou die bal daar hebben als Marcao niet op zijn voet zou staan. Pozisyon orada devam ederdi, speler van gs belemmert het met een overtreding waar niet gefloten voor werd..

Diagne hoorde 100% rood te krijgen na een 2e gele kaart die hij niet kreeg. Maar raad eens? Het zijn de 17 teams inclusief de TFF en MHK tegen gs..

Bosuna home team to score over 2,5 basmadim toen het bekend werd dat Ümit Öztürk ging fluiten. Bunun babasi birkere liseli aq en niet te vergeten vorig seizoen tegen Alanyaspor wat er gebeurde. Daha nice örnekleri var van deze Ümit bey waar hij gs matst..


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6
+1

Maat

Positie ndiaye geen geel

5 minuten later

Diagne moet ineens wel geel.

Blijkbaar laat dezescheids meertoe.

Sizde abartiniz ama...


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Hahah die argumenten van jou Messi10

Hic mi utanmiyorsun la+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6
+1

Hahahaha wauw hoe fkinggg dom kan je zijn gozer. Je hebt serieus mentale problemen. Echt serieus. Begrijpen kan je echt niet.

Dezelfde scheids gaat toch niet geel geven voor een overtreding die 5min erdeer onbestraft werd.. dat kan je toch niet gozer... wat praat je nou? Betere argument is er niet. Jij komt al helemaal niet met argumentem..je voegt bovendien helemaal niets toe buiten het zeiken. Ga kapot van binnen vervelende gozer.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+3

Ik riep al van te voren dat ze hem zouden roepen voor de VAR, maar dat hij hem niet zou geven. Hij heeft hier het recht om een penalty te geven, want er is wel degelijk contact. Maar een goeie scheidsrechter kiest hier om toch geen penalty te geven, het is daar te licht voor. Je zou ook geen overtreding moeten geven buiten de 16 voor hetzelfde geval.

En om nog langs een paar posities te gaan:

1. Diagne rood? Klopt, kon er met rood van af.

2. Onyekuru penalty? Ja, geen buitenspel. Keeper mist de bal en laat Henry struikelen, alhoewel wat overdreven.

3. Nagatomo rood? Nee. Geel misschien. Ongeacht andere beslissingen is het niet rood waard. En we kunnen niet 100% zeker weten wat hij zei.

En al waren al deze beslissingen nadelig voor ons (zoals gewoonlijk) zouden we nog steeds keihard winnen, want zo goed speelden we. Şimdi kudurmaya devam.


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5
+4

Met 9 man zouden jullie keihard winnen, ja zeker. Smh..


+: 335
-: 0
R: 687
Level 4
+1
H09

Senercim, baktim baya objektif oldun ve cirkeflesmiyors un artik.

bravo evlat boyle devam+: 57
-: 0
R: 274
Level 3

Amk als wij die rode kaarten zoude verdienen dan zou dat voor Tb hetzelfde gelde dan zou ook bij hun 1/2 man eraf moeten , ama iste iyice alistiniz Tabi om van gs te kunnen winnen moet er 1 of 2 rood krijgen anders zijn jullie kansloos gotossss


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Die penalty van trabzon is niet veel aan de hand. Ze tikken elkaar de voet aan in de lucht en er is ook niet genoeg contact om hem te hinderen.

Zou je hem geven? Ja en nee. Scheidsrechters geven dit niet makkelijk. Accepteren en niet janken.

Onyekuru is op volle snelheid en wordt aangetikt? Ja hij is op snelheid en zijn voet wordt aangetikt. Slim gedaan. Iedereen zou dit doen. Je kan hem ook niet geven. Maar ze kijken of hij wordt aangetikt. Keeper kwam ook als een idioot in..

Nagatomo rood? Zou kunnen. Ligteraan ook hoe je het zegt en hoe je reageert. Als je net als caner 50 cm voor de scheids keihard fuckoff zegt en reageert en beweegt als een holbewoner krijg je sowieso rood. Daarnaast zou dit nooit rood zijn. 20 meter en zijn reactie is niet als een holbewoner.

Soldado kreeg zijn 2e geel. Wel te snel rood gegeven in mn ogen. Maar goed ik weet niet wat hij nog meer zei.

Zoals ik al eerder zei. Elke scheids is anders. Ene hoort het ander niet. Ene accepteert het ander niet. Ene geeft geel ander rood.

Dit is hoe het gaat in alle competitie. Er moeten wel regels komen voor het schelden. Want het is ook niet eerlijk tegenover andere clubs


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Vattier

De reden dat diagne niet zijn 2e geel kreeg is te verklaren.

Positie ndiaye 10e minuut geen kaart waarom zou hij 5 min later wel geel trekken voor diagne? Heel makkelijk te verklaren maar sommige domme onderontwikkeld e turken begrijpen dat niet.

Als hij geel gaf aan trabzon en niet aan diagne. Kon ik jullie begrijpen.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Het is ook geen 100% gele kaart, maar de meeste scheidsrechters zouden hem wel trekken. Ik zou het persoonlijk niet doen.

Laten we eerlijk zijn, ze zitten Ümit Öztürk hier gewoon te bekritiseren omdat hij beter fluit dan de meeste andere scheidsrechters en dat komt ons toevallig goed uit.


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6
+2

Lan sktr git bide utanmadan Umut Öztürk beter fluiten yapiyor diyor amnakodum :D+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6
+1

Juist ja. Er zijn scheidsrechters die het accepteren en niet gelijk geel trekken. Maarja het is meteen sike.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Alba bu dogru degil, sizin icin utaniyorum.


+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5
+1

Ach ik volg Turkse voetbal best wel lang. Één ding kan ik je wel zeggen. GS heeft dankzij de scheids veel kampioenschappe n binnengehaald.


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

In alle seizoen waren wij beter. Cok aglamayin..+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5
+1

Nou...

Niemand kan mij vertellen dat Gala de beste voetbal speelde in 2014-15 en 2017-18. In beide seizoenen speelde BJK beter voetbal.

Sana bir link gondermek isterim ama anlaman... gaat over hoe Namoğlu te werk gaat.


+: 1437
-: 0
R: 1917
Level 5
+1

@selcuklu42

Heb jij die post gedeeld op de reddit van Fenerbahce bro?


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Die 2014 2015 was vooral strijd met hamza. Muslera en sneijder waren de dragers. Vooral muslera.. die haalde keer op keer ballen eruit..

2017 18 waren wij zeker beter.. bjk speelde zeer goed in de cl maar superlig namen ze niet serieus of kwam het niet eruit. Ook voornamelijk omdat ze het moeilijk hadden met dat iedereen de bus parkeerde. Gs kon beter met die kleine ruimtes om. Spits was ook een gemis bij bjk. Wij hadden gomis die 30 scoorde.

Bjk was zeker niet beter. Gs liet in de grote wedstrijden 2e seizoenshelft iedereen de hoeken van het veld zien.. iig in thuiswedstrijde n.. uit was het billen knijpen..


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5

Over Namoğlu? Nee maar ik heb daar wel een soundtrack van Musa Çözen, aka Lig TV editor, aka varken, aka UA amigo, gedeeld.

@Messi10

Strijd? Leuk en aardig maar beste voetbal was van BJK. Dat was het tot vorige seizoen. Beğen beğenme. Ik geef je gelijk, BJK in de eerste 17 weken was ronduit triest. Maar in de tweede helft waren ze beter. Echt veel beter.

Galatasaray speelt al sinds 2014 chaos voetbal. Zelfs Fener had een strategie tot 2018 en dat was "verdedigen en counteren" of... tja... wat Aykut deed... Je hoeft het niet mooi te vinden maar het was effectief en er zat idee achter. Bij Gala waren/zijn ze afhankelijk van individuele kwaliteiten. Als dat niet lukt stort alles in. Dit is al twee keer gebeurd in 2016 en 2017. In 2018 op een haar na voorkomen.

Ik snap echt niet wat je mooi vindt aan het spel van jullie. Gewoon echt niet... of zie ik iets niet..?

Over de scheidsen in die twee seizoen dat Gala kampioen is geworden negeer ik maar. Anders zijn we in 2020 nog niet klaar hierover.


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Dit is weer typisch een reactie van een andere kleurgenoot wat scheidsen betreft... Maar kijken nooit naar jullie zelf.. ik ga niet eens over fb en bjk praten.. zat meegekregen.

Gs heeft tegen trabzon ook voetbal laten zien. Vorig jaar ook. Thuiswedstrijde n al helemaal. Maar goed..ik neem je niks kwalijk omdat je niet alle wedstrijden hebt gezien.. daarvoor was het een en al drama..


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5

@Messi10 zoals ik al zei, discussie over de scheids is overbodig. Niemand gaat toegeven. En de scheids die Fener bevoordeeld heb ik vaak genoeg al over gezegd, als jij dit niet ziet dan kijk je niet goed.

Nogmaals mijn bevestiging, Gala wint met individuele kwaliteit. Als de druk groot wordt gaan ze klappen. Als Gala die 3+ punten verschil niet weet in te halen gaan ze in April crashen. Bunu da benden duymuş ol. Al je strategie op individuen aan hangen werkt nooit lang genoeg.+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

Asıl burda ağlayan sizsiniz. Sizin başkan FB maçından sonra bebek gibi ağladı ve bütün hakemler ve tff sizin yanınızda aq. Niye çünkü GS şampiyon yapacaklar.


+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Haal het aub uit je kont..


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Hahah die Vrattier en Messi13 die hier nog serieus zonder schaamte met een verhaal komen dat Umit Öztürk goed floot en dat Gs toch wel zou winnen en dit en dat en zus en zo..

Jullie zijn deze lobby gewend ik neem jullie niks kwalijk.

Van het speelschema tot aan de toewijzing van scheidsrechters , alles wordt in het werk gesteld om jullie te helpen.

Het seizoen was nog geen 8 wedstrijden onderweg en wij hadden al buitenspelgoal tegen Antalya, zuivere hands en pingel niet krijgen tegen Bursa, Medel die onterecht rood krijgt tegen Malatya en ga zo maar door en dit alles met VAR.

Deze periode hebben wij zeker 6 pt verloren hierdoor.

Jullie komen steeds met je Konyospor, laat me niet lachen. Ik kan me nog herinneren dat Konyospor 5x alleen op de keeper afging in die wedstrijd maar goed..

1 beslissing ok, maar 4 belachelijke beslissingen is gewoon corruptie. Dit gebeurt alleen maar bij wedstrijden van Gs.

Tegen Trabzon B zouden jullie zogenaamd toch wel winnen.. zelfs met 9 tegen 11, zonder dubieuze penalty’s.

Deze zelfde oc gaf een penalty om niks aan Konya tegen ons eerder dit seizoen, zelfs nadat ie naar VAR keek. Iedereen weet hoe hij Muslera spaarde tegen Alanya vorig seizoen. Weer een corrupte scheids, weg ermee. En jullie durven nog te praten.

Geen schaamte gewoon. Hierdoor neemt niemand jullie serieus iste.+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Het is een feit dat Gs meeste punten verloor met de VAR.. blijf janken. Zoals ik eerder zei. Je kijkt het vanaf 1 kant met je vogelbril.. je bent echt lachwekkend. Nee jullie krijgen nooit cadeautjes. Tegen Gs gorduk wat voor show cuneyt maakte. Diep triest. Je klinkt echt zielig en hopeloos. Je komt zonder argumenten en zegt dat het verkeerde beslissingen zijn. Doe je bril af. Zoals ik al zei ene scheids vind het een overteding ander niet. Maar jij begrijpt er niets van.

Je zegt dat konya 5x op doel kwam. Dus?? Lekker belangrijk. dat is toch niet relevant flapdrol?? Was die penalty daarom terecht? Serieus nam ik je toch al niet..

Je zuigt nog iets uit je duim.. ik heb nergens gezegd datie hij goed floot.. en vattier ook niet. Je zuigt wel meer dingen..


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Normaal praten is moeilijk he voor jou. Dat laat zien wat voor niveau jij bent. Uit frustratie ga je schelden.

Ik kom juist met argumenten en concrete voorbeelden maar jij hebt duidelijk tunnelvisie. Je probeert alles om dit goed te praten terwijl iedereen er schande van spreekt. Behalve jullie corrupte camia natuurlijk.


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5

@Messi10

Feiten? Als je daar een link voor hebt wil ik dat wel zien.

Daarbij, dat hele gedoe met dat we scheidsen steunden omdat menselijke fouteb kunnen is lariekoek en alleen manipulators als Vattier kunnen dit rondgooien als waarheid. Als er scheidsrechters op non-actief worden gezet omdat Gala en de fanbase dat willen is dat oneerlijk. Dan mogen Fener en BJK ook eisen dat bepaalde scheidsen non actief worden gezet.

Nee. Hiet ging het om. Niks geen poging om Gala tegen te houden... of... nou ja, alleen om oneerlijke concurrentie te stoppen. Dat dus.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5
+1

Leuk die VAR maar het wordt selectief gebruikt. TFF zou een voorbeeld moeten nenemen aan Nederland.

dumpert.nl/.../...

Dit is pas transparantie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen