'Besiktas dichtbij akkoord met Burak Yilmaz'


ayilmaz
Het contract van Burak Yilmaz loopt aan het eind van het seizoen 2020 af, maar Besiktas wil er voor zorgen dat de speler al in januari het zwart witte shirt draagt. 

De onderhandelingen met de manager van Burak zouden al geopend zijn en hoopt men een akkoord te bereiken voor 2,5 miljoen euro salaris per jaar. De 33-jarig Burak moet wel eerst ervoor zorgen dat hij transfervrij is.
 
Onderhandelingen over een nieuw contract met zijn huidige club zijn op niets uitgelopen en is de spits buiten de selectie gezet door Trabzonspor..
 
Fenerbahce en Galatasaray zouden ook interesse hebben in de voetballer, maar Besiktas hoopt de concurrentie te snel af te zijn.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen