Seizoen voorbij voor Onazi!


oniz
Onazi komt dit seizoen niet meer in actie voor zijn ploeg Trabzonspor. 
 
De speler moet een operatie ondergaan aan zijn hiel. Daardoor staat hij minimaal een halfjaar buitenspel waarschijnlijk. Tijdens de wedstrijd tegen Rizespor scheurde hij zijn achillespees.
 
Bij een scan kwam aan het licht dat hij in zijn achillespees een scheur heeft. Na de ingreep moet Onazi een revalidatieprogramma van zes maanden ondergaan.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Dit is een grote klap voor trabzon! Onazi was zeer goed bezig dit seizoen. Trabzon heeft ook weinig middenvelders momenteel dus moeten ze zich versterken in de winterperiode in mijn ogen. Dit seizoen hebben ze misschien een grote kans om kampioen te worden!


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5

Reünie met Selcuk voor een half jaar?+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Hele grote tegenvaller voor Trabzon, dit is een dreun voor hun titelaspiraties . In de winter zullen ze echt iemand moeten halen, of je gaat Kucka moeten vergeven.


+: 17839
-: 0
R: 20240
Level 6

Tolgay 10 milyon euro gelin alin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen