Süper Lig: Live meepraten Trabzonspor - Çaykur Rizespor 14:00 uur


superliglogo
Trabzonspor neemt het in de 17e speelweek van de Turkse competitie thuis op tegen Caykur Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Trabzon en zal om 14:00 uur beginnen.   

Competitie: Süper Lig
Datum: 23.12.2018
LIVE/LIVESTREAM: BeinSports
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

Vind het nog steeds geen bijzondere ploeg. Als ze van de zwakkere teams blijven winnen zie ik Trabzon relatief hoog eindigen gezien de toestand van de andere topclubs.


+: 17839
-: 0
R: 20240
Level 6

Ze hebben van Galatasaray (met een monsterscore) en van FB gewonnen. Tegen Besiktas hebben ze gelijkgespeeld. Sinds een paar weken verliezen ze ook niets. Of je het nou wel of niet wilt toegeven, ze zijn dit jaar een serieuze kandidaat. Ze zeggen in ieder geval niet dat alles beter gaat na de winterstop met transfers erbij+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+2

Waarom staan ze dan niet eerste? Juist ja, hele wisselvallige ploeg zonder consistent mooi voetbal.

En je hebt gelijk, met transfers op een positie die bij ons leeg is, geen blessures en schorsingen kunnen we het alleen maar slechter doen.


+: 1606
-: 0
R: 1497
Level 5

Het inconsistente was aan het begin van het seizoen. Sindsdien hebben ze, op de blamage tegen Malatya na, niet meer verloren sinds 22 september. Praat ajb met feiten ipv vanuit onderliggende misgunning te praten. We zijn een titelkandidaat dit jaar of je het nou wilt of niet.

Ons probleem zijn juist de wedstrijden tegen de kleintjes, want in de belangrijke wedstrijden staan we er altijd.


+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

Dat zeg ik ook juist. Als je juist niet tegen de kleintjes kan winnen is er iets goed mis. Want blijkbaar kan het dus wel als ze het echt willen. Daarom zeg ik ook wisselvallig.

Ik kijk geen wedstrijden van Trabzon, dus neem m'n uitspraken gerust met een korreltje zout, maar dit patroon herkennen is niet heel lastig.


+: 1008
-: 10
R: 1792
Level 5
+1

Sorry, maar hier moet ik Vattier gelijk in geven. Het is niet omdat je een paar weken achter elkaar wint, dat je daarom zomaar ineens titelkandidaat bent. Elke middenmoter heeft wel eens zo een periode. Elke degelijke ploeg wint wel eens van Galatasaray, Fenerbahce, of Besiktas. Dat ze het maar eens een langere periode tonen.+: 1008
-: 10
R: 1792
Level 5
+2

Insallah Rize alir bu maci. Dan staat Fener laatste :yeah:


+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw

Ik snap dat jullie tot zulke conclusies komen als je niet naar de wedstrijden zelf kijkt maar alleen naar de resultaten. Maar ik heb tot nu toe elke wedstrijd gekeken en ik zal je eens vertellen. Alleen op de eerste wedstrijd tegen basaksehir na, waren wij bijna elke wedstrijd de betere ploeg met meer kansen. Zelfs de wedstrijden die we op papier hebben verloren, waarvan zelfs eentje met 5-0 hadden wij eigenlijk kunnen winnen en speelden wij het betere voetbal en creerden meer kansen. Geluk was niet aan onze kant en we hebben veel kansen gemist en de meeste palen geraakt in de lig.

Naar mijn mening ook een van de redenen dat t niet altijd even goed ging zijn burak en onur. Onur is een geweldige keeper geweest voor ons maar zijn tijd zit er echt op. En burak verpeste de hele sfeer in het team en stond elke wedstrijd 100x buitenspel. Nu hij ook weg is spelen we veel beter voetbal. Als we deze wedstrijd tegen rize winnen en de eerste wedstrijd thuis tegen basaksehir na de winter zit de kans er groot in dat we top 3 gaan eindigen


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Deze jongetjes zijn bang voor ansjovissen.


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Trabzonspor 3 - 0 Rizespor

Trabzon bu hirsla Akbili Akyazide parçalar ve şampiyonluk adayi olur. Ve şampiyonluk şansi Kadiköy muskasiyla sona erer

XDDDDDDDDDD :DDDDDDDDD+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Trabzonspor 4 - 1 Rizespor


Herifler Başakşehirden 3 puan sökerse şampiyonluk adayi 3 olur.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen