Ağaoğlu: "Besiktas had een bod uitgebracht op Burak Yilmaz"


aglozoz
Trabzonspor-voorzitter Ahmet Agaoglu heeft woensdagavond duidelijk gemaakt aan BeinSports dat Onur en Burak voor een onbepaalde tijd uit de selectie zijn gezet. Daarnaast maakte hij ook het volgende bekend over beide spelers.

“Onur en Burak zijn voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet en dat zal zo blijven. De beide spelers krijgen nog ruim 4 miljoen euro van ons en daarom zijn ze gestapt naar de TFF bond. Voor 4 januari moeten wij dat bedrag betalen anders zijn ze transfervrij. Trabzonspor heeft de kracht om dat bedrag aan hen over te maken en dan gaan we met het bestuur bespreken of ze wel of niet verkocht worden.
 
"Er is momenteel geen enkel bod binnengekomen op beide spelers. Besiktas had afgelopen zomer op de laatste transferdag een bod uitgebracht, maar dat viel ons tegen en hebben we geweigerd,” aldus Agaoglu.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 8928
-: 0
R: 13358
Level 6

Zelfde geval als Fikret Orman met Pepe. Artistlik yapicam diye teklifi reddetti, Burak'i satin alicak para daha basilmamisti falan. Boyle bi yerine girer sonra iste.


+: 1606
-: 0
R: 1497
Level 5

Het verschil met Burak is dat Pepe alweer 35 is en een peperduur salaris heeft. Burak is ook nog eens garanti voor veel goals met een goede aanvoer. Een investering in Burak is 100x beter dan in Pepe. Biz ikisini daha satariz, sen merak etme kanka+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+3

Als Burak garanti veel goals maakt, dan is Pepe ook garanti veel minder tegendoelpunten . En voor een club als Trabzon is Burak zelfs duurder dan Pepe voor Besiktas is. Zij hebben tenminste nog CL-inkomsten gehad. Dan heb ik het niet eens over de publiciteit die zo een grote naam met zich mee brengt. Burak brengt chaos met zich mee.


+: 1606
-: 0
R: 1497
Level 5

Dat valt echt mee Vattier. De nul is maar 1x gehouden in wedstrijden van Pepe dit seizoen waarin hij speelde. Tuurlijk, Pepe brengt veel kwaliteit met zich mee en hij is niet alleen verantwoordelij k hiervoor. Maar voor zoveel geld kan je je geen Pepe veroorloven. Door de CL-inkomsten hebben ze rare salarissen lopen uitdelen waardoor ze nu met een probleem zitten, dus die hebben niet echt geholpen.


+: 8928
-: 0
R: 13358
Level 6
+1

Burak is 33 en heeft een salaris van 3.5 miljoen, Pepe is 35 en heeft een salaris van 4.5 miljoen. Veel verschil is er niet zoals je kunt zien. Agaoglu en Orman zaten allebei te klagen dat de uitgaven te veel waren en omlaag moesten. In de zomer konden ze wat verdienen aan deze spelers, dat hebben ze nagelaten en nu hebben ze ook nog eens een half jaar aan salaris betaald. Dus het gaat er niet om of je ze kunt verkopen of niet (Burak zal niet veel meer opleveren), het gaat erom dat hun woorden en daden niet overeen komen.


+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

@KSTS38

Klopt, maar het punt is die vergelijking met Burak. Salaris is even verschrikkelijk en dit artikel bewijst dat. Leeftijdsversch il is maar 2 jaar en we vergelijken hier een spits met een CV, 2 hele andere houdbaarheidsda tums. En prestaties... tja, de 2 met statistieken vergelijken is moelijk, maar sinds Burak niet meer speelt lijken jullie beter te spelen.+: 1606
-: 0
R: 1497
Level 5

@Vattier

We spelen beter omdat we eindelijk een vaste elf hebben gevonden en Roda een meer voetballende spits is dan Burak. Als het team slecht speelt, dan was Burak ook 3x niks. Ik blijf het zeggen, in een goed draaiend team dat gebbouwd is om Burak, maakt hij dat team kampioen.


+: 1606
-: 0
R: 1497
Level 5

Dat is waar, maar zoals ik al zei, het effect van Burak op een team zal gewoon groter zijn dan dat van Pepe. Beide hebben idd een veel te hoog salaris, maar ik denk dat Burak wel een salarisverlagin g ergens gaat accepteren om te spelen. Haklisin Bona, maar in de zomer wisten we nog niet dat Burak zich zou misdragen. Je verkoopt niet zomaar een spits die 23x scoorde in 25 wedstrijden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen