Ağaoğlu: "Besiktas had een bod uitgebracht op Burak Yilmaz"


aglozoz
Trabzonspor-voorzitter Ahmet Agaoglu heeft woensdagavond duidelijk gemaakt aan BeinSports dat Onur en Burak voor een onbepaalde tijd uit de selectie zijn gezet. Daarnaast maakte hij ook het volgende bekend over beide spelers.

“Onur en Burak zijn voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet en dat zal zo blijven. De beide spelers krijgen nog ruim 4 miljoen euro van ons en daarom zijn ze gestapt naar de TFF bond. Voor 4 januari moeten wij dat bedrag betalen anders zijn ze transfervrij. Trabzonspor heeft de kracht om dat bedrag aan hen over te maken en dan gaan we met het bestuur bespreken of ze wel of niet verkocht worden.
 
"Er is momenteel geen enkel bod binnengekomen op beide spelers. Besiktas had afgelopen zomer op de laatste transferdag een bod uitgebracht, maar dat viel ons tegen en hebben we geweigerd,” aldus Agaoglu.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen