Ağaoğlu: "We kunnen Burak Yilmaz verkopen aan Fenerbahçe"


abuik
Burak Yilmaz heeft bij Trabzonspor nog een contract tot medio 2020, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat hij dat gaat uitdienen. 

De aanvaller kan vooralsnog niet aan de hoge verwachtingen voldoen en Trabzonspor voorzitter Ahmet Agaoglu heeft laten weten dat het 33-jarige Turkse international verkocht kan worden aan Fenerbahce.
 
“Burak Yilmaz bepaalt niet of hij blijft of vertrekt. Dat bepaalt het bestuur en ik. Hij is momenteel buiten de selectie gezet met een reden. Het klopt niet dat we aanbiedingen van andere clubs hebben ontvangen. Vanaf augustus heb ik niets binnengekregen om Burak. Wij hebben ook geen aanbieding gehad van Fenerbahce, maar mocht er een aanbieding komen mag hij naar Fenerbahce vertrekken. Natuurlijk moet Burak ook stemmen met een vertrek, anders heeft het allemaal geen zin.
 
“Trabzonspor maakt in ieder geval geen kans om Burak te verkopen aan een club waar hij helemaal niet naartoe wil”, zo laat de voorzitter weten aan Turkse media.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen