'Onur Kivrak en Burak Yilmaz transfervrij naar Besiktas'


aklos
Onur Kivrak en Burak Yilmaz ruziën over achterstallig salaris en stappen naar de Turkse bond. 

Beide voetballers willen hun achterstallig salaris binnen 30 dagen ontvangen anders mogen ze transfervrij vertrekken.
 
Volgens het nieuws van Sporx heeft Trabzonspor een groot gedeelte van het achterstallige salaris van Onur Kivrak en Burak Yilmaz niet betaald, maar beide spelers zijn toch naar de TFF gestapt om het resterende gedeelte alsnog uitbetaald te krijgen.
 
Volgens de regels van artikel 28(TFF) mogen beide spelers transfervrij vertrekken als Trabzonspor binnen 30 dagen hun salaris niet betaald.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5

Gezellig...


+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

I know Maar burak zou in 17 games zomaar 17 goals kunnen maken en dit kan zomaar betekenen dat we tweede worden voorronde CL
Gevoelens achterwege en helder nadenken
Wanneer hij begint met scoten zal het goed komen
Kijk zelfs Basak scoort en wint wedstrijden met 1-0 dankzij middenvelders inplaats van aanvallers zij zullen ook nog wat laten zitten+: 17839
-: 0
R: 20240
Level 6

In de titel staat Besiktas, maar in het artikel wordt Besiktas 0x genoemd.

Voor fame wil je Besiktas in je titel zetten! 8)


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Hhaahh Titel en inhoud hebben 0,0 met elkaar te maken..

Burak ok, maar wat moeten wij met Onur? Alleen als Tolga weggaat mag hij komen als 2e keeper

Vind het trouwens doodnormaal dat spelers naar de TFF gaan, moeten ze hun beloften maar nakomen en niet te groot spelen.


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Burak heeft ook 2 jaar bij Fener gespeeld. Fenere teklif etseler zou ik er tegen op zijn. Een karakterloze flkkr is hij. Maar wij zijn ook Fenerli. Burak istese dahi Slimaniye kufur ede ede devam etmeyi tercih ederim.

Beşiktaşlilara Allah sabir versin.


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Ik heb niks tegen Burak, snap die enorme ophef ook niet van de Besiktas supporters.. Ja hij heeft een keer met een verschrikkelijk e Schwalbe in Inonu een punt gewonnen voor Gs maar dat is Jaren terug.. Hij zegt altijd en overal dat hij Besiktasli is en nooit een slecht woord over BJK..

Karaktersiz tja.. Ik hou ook niet van dat geduikel maar hij is een garantie voor goals..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen