Trabzonspor wint van Konyaspor en passeert Galatasaray op ranglijst


onazi
De zaken gaan zeer goed bij Trabzonspor.
De club uit Trabzon won zaterdagmiddag met 3-0 van Konyaspor. Alle doelpunten kwamen in het laatste kwartier. Hugo Rodallegam Caleb Ukuban en Ogenyi Onazi waren verantwoordelijk voor alle doelpunten.
 
Hierdoor stijgt Trabzonspor na 15 wedstrijden op 25 punten en staat op een gedeelte plaats met Besiktas.
 
Volgende speelweek speelt Trabzonspor tegen Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Duurde wel tot ze scoorden. Maar daarna gingen ze los.

Trabzonspor heeft geen betere kans meer op de titel sinds 2011 als nu. De eerste thuiswedstrijd kunnen ze Başakşehir verslaan. Wat alles nog spannender maakt.


+: 8928
-: 0
R: 13358
Level 6
+1

Ünal durft zomaar twee jongens uit de jeugd in de basis te gooien (Ugurcan Cakir en Hüseyin Türkmen). Ünal durft om spelers die voor een slechte sfeer zorgen uit de selectie te gooien (Burak en Onur). Maar bovenal, Ünal durft aanvallend voetbal te spelen. Allemaal dingen waar Senol Günes een voorbeeld aan kan nemen. Vandaag was het middenveld Sosa-Onazi-Yazi ci. Senol had waarschijnlijk Sosa eruit gegooid en Toure een linie vooruit geschoven. Misschien worden ze geen kampioen, maar dit is een leuke ploeg om naar te kijken.+: 26
-: 0
R: 29
Level 1

Trabzonspor speelt echt snel en mooi voetbal. Konyaspor dat alleen maar verdedigde kon het niet meer aan tegen Trabzonspor!


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Wordt volgende week een zware pot tegen Trabzon dat goed bezig is.. Leuk om die eigen jongens te zien spelen, moesten ze veel eerder doen

P.s. Aykut Kocamal is na de wedstrijd 10 min bezig om over een niet gegeven corner te huilen bij 0-0, daarna ging het mis zegt ie :facpal:

Tac dan sonra kornerini de calmislar yazik

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen