'Besiktas gaat los en doet bod van 4 miljoen euro voor twee spelers'


alinko
Besiktas is druk de markt aan het afspeuren. 

Daarbij zijn ze volgens de Turkse krant Hurriyet uitgekomen bij doelman Onur Kivrak(Trabzonspor) en spits Burak Yilmaz(Trabzonspor). De beide spelers zijn momenteel voor een onbepaalde tijd uit de selectie gezet. Er is een grote kans dat beide heren niet terugkeren en in de winterstop verkocht worden.
 
Besiktas zou al met een bod van 4 miljoen euro zijn gaan aankloppen in Trabzon, maar dat is voorlopig onvoldoende. Volgens laatste berichten wil Trabzonspor minimaal vijf miljoen euro voor beide spelers.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Burak ok maar wat moeten wij nou met Onur.. Burak willen de meeste fans niet dus dat gaat m ook niet worden..


+: 9067
-: 0
R: 13633
Level 6

Als Love vertrekt, zeg ik geen nee tegen Burak op huurbasis tot de zomer. Maar ik zeg wel nee tegen een definitieve transfer, we moeten de ploeg gaan verjongen. Onur mag sowieso wegblijven.+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Burak heeft bjk al afgewezen Dus ik denk dat hij ook niet naa bjk zal gaan .


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6

Heeft hij ons afgewezen? Hahaha, Besiktas heeft hem laten zitten omdat we Love niet konden verkopen en daarna wou hij nog goed contact blijven houden met de fans van TS, door een post op Insta, maar inmiddels is zijn band met de TS fans ook verslechterd is.


+: 4780
-: 0
R: 5744
Level 5

En Galatasaray heeft Love afgewezen daarom kwam Burak niet.


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Domste opmerking van de dag, gefeliciteerd Furkan+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Beide spelers had ik graag bij Besiktas willen zien, 4 jaar geleden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen