Yeni Malatyaspor stijgt naar de tweede plaats na 5-0 zege tegen Trabzonspor


erolbulut
Wij maken met zijn allen een uniek seizoen mee in Turkije.
De grote clubs van Turkije presteren dramatisch, terwijl clubs als Basaksehir, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor en Ankaragücü het voor het zeggen hebben in Turkije. Vrijdagavond heeft Yeni Malatyaspor bijvoorbeeld met 5-0 gewonnen van Trabzonspor. Hierdoor staan ze met 21 punten uit 12 wedstrijden op de tweede plaats. Trainer Erol Bulut laat uitstekende dingen zien met zijn club die maar een teamwaarde heeft van 18,50 miljoen euro. Als je dit vergelijkt met Galatasaray, die 95,95 miljoen euro aan spelers heeft, is dit een perfecte prestatie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11011
-: 0
R: 11181
Level 5
+1

Ogah... insAllah bu sene bir anadolu takim sampiyon olur. Amah TFF izin vermez cunku Fener icinde yok ya, Fener sampiyonlu gidersi adamlarin hepsi anadolu takimlari yardim ediyorlar.


+: 26
-: 0
R: 29
Level 1

De zwakte van Trabzonspor is de keeper en vooral de verdediging. En als ze het woord horen doe mee voor het kampioenschap! Het druk ligt hoog daar. Maar vandaag moesten we in de 1e helft gewoon 0-2 voorstaan! Dan geef je in 2 minuten 2 domme doelpunten weg! Mentaal waren ze kapot daarna waar je gewoon nog terug kan komen. Guillerme heeft in zijn eentje de wedstrijd beslist. Hugo zou nooit een Burak Yılmaz worden. Vind de scoren geflateerd maar deze dreun zou de spelers kunnen motiveren de komende weken. Als Trabzonspor gewoon tegen Erzurumspor en Bursaspor thuis wonnen zouden we 2e staan en met een goed gevoel gaan optredden tegen Yeni Malatya waarvoor ik veel respect heb.+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5

Hugo is gewoon een anadolu waardige speler troep spelertje zelfs Eren is beter


+: 4705
-: 0
R: 8989
Level 5

Trabzon is gewoon een matige ploeg. Ze mogen blij zijn als ze in de top 5 eindigen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen