Video: Burak Yilmaz flipt op Trabzonspor supporters en trainer


burakjyilmaz
Burak Yilmaz heeft het helemaal gehad bij Trabzonspor.
Althans, dat blijkt uit de reactie die de Turkse aanvaller heeft gegeven toen hij werd gewisseld in de wedstrijd tegen Bursaspor die 1-1 eindigde. Hij maakte een handgebaar richting de Trabzonspor supporters en begon ook nog eens te vloeken. De trainer van Trabzonspor was ook het doelwit van Burak Yilmaz. Bekijk de onderstaande videobeelden.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Bjk gitmez Of basak of Gs geloof me Bjk olmaz hij zei 2 weke helede nog ‘ burak hain diyorlar bazileri [****] olsunki bazi klublere gitmedim ‘ daar mee bedoelde hij Gslilar [****] olsunki Bjka gitmedim.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Hij is echt niet, niet voor GS naar Besiktas gegaan hoor haha. Die man wou dolgraag naar BJK, als Love naar GS ging op de laatste dag van de transfermarkt was hij nu bij BJK.+: 17
-: 0
R: 90
Level 2

en zo iemand wil/wou besiktas hebben, aub haal deze mislukte ronaldo wannabe niet naar besiktas. zo iemand verpest het sfeer in de kleedkamer en die moeten we niet hebben.


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

Vies mannetje


+: 2001
-: 0
R: 6699
Level 5

Ja en dan hadden we nu 10 pt meer, maar ja yonetim he..


+: 2001
-: 0
R: 6699
Level 5

Wil iemand mij vertellen waarom deze Burak zo erg wordt gehaat door iedereen?

Ja het is een clubhoartje, ja hij doet wel eens een Schwalbe, maar is daarom de haat zo groot?+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5

Ach man die Trabzon supporters denken dat ze wat zijn ze mogen blij zijn met een speler als Burak yilmaz want die zogenaamde talenten laten het echt zien vooral Yusuf en Abdulkadir 0 goals in 10 wedstrijden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen