Burak Yılmaz: “Berkay zocht naar een wapen en Arda ......”


ardaturanfight
In de afgelopen dagen brak voetballer Arda Turan de neus van popzanger Berkay Şahin. Burak Yılmaz werd ook verhoord op het politiebureau omdat de aanvaller van Trabzonspor op dat moment naast Arda Turan was. Hij deed de onderstaande uitspraken tegen de politie.
“Ik was constant naast Arda Turan. Als Arda iets tegen de vrouw van Berkay had gezegd, dan had ik het wel gehoord of gezien. Er is een camera in die bar. Als men de beelden bekijkt, zal alles duidelijk worden. Berkay riep buiten tegen zijn bodyguards telkens om hem een wapen te geven. Ik heb toen Arda Turan naar buiten meegenomen om zo ver mogelijk weg te gaan.”
 
Arda Turan heeft in het ziekenhuis ook 1 kogel afgevuurd met zijn wapen. Niet op Berkay, maar vlak naast zijn voeten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Arda Turan heeft echt zijn voetbalcarriere verneukt gewoon. Wat een pipo.


+: 881
-: 10
R: 2475
Level 5

Caner, Arda, Burak, Emre belezoglu, Volkan

Hepside tertemiz cocuklar+: 5113
-: 0
R: 7930
Level 5
+1

Caner, Emre en Volkan gaan niet om half 6 een andere vrouw lastig vallen terwijl hun vrouw thuis zit met 8,5 maanden zwangerschap


+: 881
-: 10
R: 2475
Level 5

Daar moet je ook next level oc voor zijn, maar die andere 3 zijn op zijn minst wel junior oc


+: 244
-: 0
R: 1000
Level 4

Berkay heeft wel echt een lekker wijf zeg he, isler iyi gidiyor herhalde ;)


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Van Barca naar de nachtclubs van Istanbul.. 31 jaar pas
Journalisten slaan, grensrechter belagen en nu nog dit..

Arda is de weg kwijt.. We hadden de voortekenen al kunnen zien toen hij bij Atletico een schoen richting de grensrechter gooide en die gelukkig ver naast m terecht kwam..


Yazik+: 11
-: 0
R: 72
Level 2

GSnin pembe formasina bok gibi demesinden anlasilmaliydi karektersiz oldugunu yillar once. tamam tercih etmeyebilirsin, sevmeyebilirsin , hosuma gitmedi ben standart cubuklu seviyorum demesi lazim, direk bodoslama giriyor, bi balonun freni yok

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen