Trabzonspor verliest ook van Göztepe


burakyilmaz
De zaken bij Trabzonspor gaan slecht. Zeer slecht.
Na de 4-0 zege tegen Galatasaray gaat het bergafwaarts met de club. Ook werd er vandaag in eigen huis verloren van Göztepe. Het werd 1-2 voor de club uit Izmir. In de 90+5e minuut maakte Rodallega de gelijkmaker, maar na een VAR-sessie werd het doelpunt afgekeurd. Ünal Karaman begon het duel met drie verschillende namen waaronder Burak Yılmaz die dit seizoen voor het eerst in de basis stond en trefzeker was.
 
Trabzonspor staat nu op 7 punten terwijl Göztepe naar 9 punten stijgt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9067
-: 0
R: 13633
Level 6

Ik vraag me af waarom Rodallega er opeens uit ligt. Zo te zien kiest Ünal Karaman ook liever voor de 'eigen jongens', want niemand kan me wijsmaken dat Mustafa Akbas beter is dan Hosseini.


+: 139
-: 0
R: 705
Level 4

Dit is toch vaag, toen ik de wedstrijd TB-GS zag had ik het gevoel dat TB dit jaar echt een kans zou maken en nu verliezen ze twee wedstrijden achter elkaar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen