Burak: "Trabzonspor had mij verkocht aan Besiktas"


akool
Trabzonspor spits Burak Yilmaz heeft interessante uitspraken gedaan tegenover de Turkse pers. De spits beweert dat hij al was verkocht aan Besiktas zonder dat hij hier iets van af wist.

“De voorzitter zegt dat hij geen contact had gehad met Besiktas, maar dat is niet waar. Voor 2,5 miljoen euro plus Atiba was ik verkocht aan Besiktas. Trabzonspor heeft mijn manager gedreigd dat ik moest afzien van mijn achterstallige loon en managerskosten dat ongeveer 1,4 miljoen euro was. De sms-berichten heb ik nog in mijn telefoon.
 
"Ik heb dit niet verdiend want heb echt zoveel gedaan voor Trabzonspor. Ze konden contact met mij opzoeken en zeggen van wij hebben het financieel niet goed kan je misschien wat betekenen voor ons. Nee, dat hebben ze niet gedaan,” aldus Burak.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen