Benfica geeft gas en verhoogt bod naar 19 miljoen euro


abdule
Trabzonspor mag in de winterstop een verhoogd bod op de Turks international verwachten.
Naar verluidt is de investeerder die Benfica helpt bereid om een finaal bod van ruim 19 miljoen euro te plaatsen.
 
Benfica sprak vorige week zondag met een delegatie van Trabzonspor en de investeringsmaatschappij die de speler voor Benfica wil kopen. Tijdens dat onderhoud in Istanbul werd een bod van 13 miljoen euro door Trabzonspor afgewezen. De Portugese club wil nu het bedrag verhogen naar 19 miljoen euro.
 
Daarnaast krijgt Trabzonspor een doorverkooppercentage van 10% bij verkoop van de speler. De Turkse topclub eist 25% doorverkooppercentage want Benfica wil in het contract van Abdulkadir een gelimiteerde transfersom zetten van 80 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 244
-: 0
R: 1000
Level 4

Vraag me af waar deze man gaat spelenk op de bank of tribune?
Beetje raar dat trabzon zo een bod afwijst alsof ze te maken hebben met de nieuwe Messi!?


+: 666
-: 0
R: 1944
Level 5

Dit is een speler met klasse en grote potentie Trabzonspor begrijp ik heel goed ze willen het hoogst haalbare eruit halen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen