Elk punt levert Burak Yilmaz 10.000 euro op


abuu
Burak Yilmaz heeft in 4 wedstrijden alleen maar 27 speelminuten gekregen vanwege een blessure.
De goalgetter heeft een speciale clausule staan in zijn contract. De ervaren spits krijgt bij elk verzamelde punt van Trabzonspor 10.000 euro op zijn bankrekening gestort. Het maakt niet uit of hij wel of niet speelt. Trabzonspor moet hem dat geld overmaken. Aangezien Trabzonspor dit seizoen zeven punten heeft verzameld is de Turkse topclub hem 70.000 euro schuldig aan wedstrijdpremie en 800.000 euro salaris van afgelopen seizoen.
 
Burak Yilmaz had enkele dagen geleden een klacht ingediend bij de Turkse voetbalbond omdat Trabzonspor zijn achterstallige loon niet had betaald. Zijn jaarsalaris bij Trabzonspor wordt geschat op ruim 4 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen