Burak Yilmaz wil 850.000 euro zien en stapt naar de Turkse voetbalbond


abuo
Burak Yilmaz wacht nog steeds op zijn salaris van vorige seizoen(400.000 euro) plus dit seizoen (450.000 euro), waardoor hij nu heeft besloten om naar de Turkse voetbalbond te stappen in de hoop om dan alsnog zijn salaris te ontvangen van Trabzonspor. 

De aanvaller koos erom niet voor de FIFA te stappen, maar netjes eerst naar de Turkse voetbalbond. De aanvaller hoopt via de voetbalbond alsnog zijn geld te zien.
 
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın, alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulunduğu bildirildi.
 
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın transfer döneminin bitmesinin ardından alacakları için TFF'ye başvuruda bulunduğunu söyledi.
 
Bordo-mavili futbolcunun geçen sezondan 400 bin avro olmak üzere yaklaşık 850 bin avroluk alacağının bulunduğu öğrenildi.
 
Sakatlığı süren Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın akşamki antrenmanında yer almadı. Golcü oyuncunun salonda çalıştığı kaydedildi.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

De club die hem de grote spits van Turkije en Europa heeft gemaakt door hem een derde kans te geven..... zo betaald hij de club hiermee terug.


+: 3159
-: 0
R: 4939
Level 5

Contract is contract, hij wacht al een jaar op zijn geld.+: 16
-: 0
R: 67
Level 2

Als die club zijn salaris niet kan betalen dan moet die club maar niet teveel spelers kopen.

Ik word hierdoor ook boos op Galatasaray als supporter, zelfs toen deze Lira crisis er niet was werden salarissen niet op tijd betaald.

Dat begrijp ik dan gewoon niet, koop dan minder spelers.

En stuur gekochte spelers niet zo snel weg, vaak kopen ze de contract van de speler op voor miljoenen en vervolgens kunnen ze de salarissen niet betalen.

Wat voor logica zit daar achter?


+: 547
-: 0
R: 2049
Level 5
+1

Van de top clubs is Besiktas de enige die goed omgaan met hun begroting/finan cieen. De rest geeft geld uit alsof ze net de Champions League hebben gewonnen.

Trabzonspor heeft een contract gesloten met Burak als je hem niet kan betalen moet je ook geen nieuwe spelers kopen en eerst spelers verkopen. Voor de lira crises hadden ze het zelfde probleem, dan moet je juist nog voorzichtiger omgaan met je begroting.


+: 11
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Duygusal davranmayin. Sizde biyerde calissaniz iki sene maas vermesinler aihm"e basvurursunuz ac birakiyorlearrr diye


+: 56
-: 0
R: 285
Level 3
+1

Ik wil niet veel zeggen maar het is en blijft maar ook een mens. 850.000 euro is wel veel. Voetbal is passie en liefde maar, voor de voetballers is het hun baan en op je baan hoor je netjes je centen te krijgen. Ik word al gek als mijn werkgever mijn weeksalaris vergeet te sturen. Voetballers daar in tegen wachten een jaar erop...+: 877
-: 10
R: 2460
Level 5

Straks mag hij zijn contract ontbinden en kan senol hem gratis overnemen

Insallah öyle olmaz


+: 249
-: 0
R: 353
Level 3

Nou laten we snel allemaal doneren zodat hij niet naar bjk komt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen