"Vier spelers gekocht en vier keer gescoord tegen Galatasaray"


agaol
Trabzonspor voorzitter Ahmet Agaoglu maakte nogal interessante uitspraken na het (4-0) gewonnen duel tegen Galatasaray.

"Nogmaals ik wil mijn scoutteam bedanken. Zijn hebben hele goede zaken gedaan met het vinden van de juiste spelers. Ik ben trots op mijn scoutteam. Je gaat lachen wat ik nu ga zeggen. Voor 2,2 miljoen euro hebben wij vier spelers gekocht en vier doelpunten gescoord tegen Galatasaray. Ik ben trots op mijn spelers en ben blij dat we met dikke cijfers hebben gewonnen van Galatasaray," aldus voorzitter Ahmet Agaoglu. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3159
-: 0
R: 4939
Level 5
+1

Weetje wanneer je ook gaat lachen :lol:
Als je beseft dat er niemand onder de 34 jaar een kampioenschap van Trabzonspor heeft meegemaakt :P


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Jullie hebben ook 4 spitsen amk en alle 4 hebben gewoon kans om basis te starten. Wij hebben er 5 en alleen 1 kan basis+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

En degene die verantwoordelij k is voor de transfers heeft ontslag genomen omdat jullie zonodig een matife voetballer als Zeki Yavru moesten halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen