Ankaragucu scoort in blessuretijd tegen Trabzonspor en speelt gelijk


alkok
In een duel waarin de bal voor Trabzonspor wel vervloekt leek, gaf Mokthar van Ankaragucu in de allerlaatste minuut nog een dreun aan Trabzonspor.

Trabzonspor kreeg kans op kans en had vrijwel de gehele wedstrijd de overhand, maar Ankaragucu moest door een vroeg doelpunt van Novak(Trabzonspor) vanaf het begin van de wedstrijd op jacht naar de gelijkmaker. Faty maakte vlak voor de rust voor Ankaragucu de gelijkmaker. In de 80e minuut kwam Trabzonspor met Rodallega op 2-1, maar de late treffer van Mokthar zorgde er uiteindelijk voor dat er nog 1 punt achterbleef in Ankara, het werd 2-2.
Stadion: Osmanlı 
Arbiter: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar 
MKE Ankaragücü: Hopf, Erdem Özgenç, Yalçın Ayhan, Kone, Pinto, Faty, Arif Morkaya (Dk. 46 Kenan Özer), İlhan Parlak (Dk. 84 Kehinde), Moulin, Mokhtar, El Kabir (Dk. 90+2 Heurtaux)
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa (Dk. 90 Hasan Batuhan Artarslan), Abdülkadir Ömür (Dk. 73 Nwakaeme), Yusuf Yazıcı (Dk. 84 Kucka), Olcay Şahan, Rodallega 
Goller: Dk. 28 Novak, Dk. 80 Rodallega (Trabzonspor), Dk. 43 Faty, 90+1 Mokhtar (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 27 Kone, Dk. 87 Moulin (MKE Ankaragücü), Dk. 41 Abdülkadir Ömür, Dk. 90+2 Kucka (Trabzonspor)
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen