Benfica biedt 18 miljoen en wil 80 miljoen gelimiteerde transferom zetten in contract Abdulkadir


abud
Benfica heeft de hoop op de komst van Abdulkadir Omur nog niet opgegeven.
Trabzonspor mag binnen enkele dagen een verhoogd bod op de Turks international verwachten. Naar verluidt is de investeerder die Benfica helpt bereid om een finaal bod van ruim 18 miljoen euro te plaatsen.
 
Benfica sprak vorige week zondag met een delegatie van Trabzonspor en de investeringsmaatschappij die de speler voor Benfica wil kopen. Tijdens dat onderhoud in Istanbul werd een bod van 16 miljoen euro door Trabzonspor afgewezen. De Portugese club wil nu het bedrag verhogen naar 18 miljoen euro.
 
Daarnaast krijgt Trabzonspor een doorverkooppercentage van 10% bij verkoop van de speler. De Turkse topclub eist 25% doorverkooppercentage want Benfica wil in het contract van Abdulkadir een gelimiteerde transfersom zetten van 80 miljoen euo.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Ik zou 25 miljoen doen want ze zegen zelf al ‘80 mil’ hoezo dan voor zo goedkoop willen kopen van trabzon?

25 mil met bonussen 27 mil.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Gelooft er iemand deze onzin?
Wat een gehype, ik hoop dat deze jongen er niet aan onderdoor gaat.. Laat m eerst 3 wedstrijden achter elkaar goed spelen voor Trabzon+: 1
-: 0
R: 5
Nieuw

Inshallah bu transfer gerçekleşir . Bij Benfica gaat hij zich goed kunnen ontwikkelen .


+: 14
-: 0
R: 74
Level 2

Benfica moet gewoon niet moeilijk doen, ze hebben een positief balans van 14 miljoen en met sponsors en kasgeld kunnen ze makkelijk tussen de 20 en 25 bieden, alleen ze denken het is toch maar een turkse club die accepteerd het wel.


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Yusuf Yazıcı moet vertrekken, voor Abdülkadir is het niet erg als hij nog een jaartje blijft.


+: 1036
-: 0
R: 2091
Level 5

Als ze Abdulkadir echt een mooie carriere gunnen moeten ze hem verkopen aan een eredivisie club voor Max 10 miljoen. Daar kan die zich nog beter ontwikkelen en als hij het daar goed doet zal hij makkelijk naar premier league kunnen gaan+: 15
-: 0
R: 93
Level 2

Minimaal 30 miljoen.. zou als hij was nog een jaar blijven om zich nog meer waard te kunnen worde .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen