Trabzonspor volgt voetstappen van Besiktas en vult kassa


dollar
Besiktas voorzitter Fikret Orman zei een paar jaar terug: “Koop, koop, koop tijdperk is voorbij. Nu begint het verkoop tijdperk.”
Na deze uitspraken heeft Besiktas voor meer dan 80 miljoen euro aan spelers verkocht. Trabzonspor is ook begonnen met het verkopen van spelers. BeIN Sports meldt dat de Turkse club dit seizoen voor 68 miljoen TL heeft bespaard aan transfersommen en salarissen. Naast Besiktas en Trabzonspor zijn Fenerbahçe en Galatasaray ook begonnen met reorganisatie en geldbesparing. Alle Turkse clubs zitten diep in de financiële problemen en het lijkt erop dat ze voortaan geen afgedankte dure oude voetballers meer gaan halen. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen