Trabzonspor woordvoerder onthult: "Wij hebben een aanbieding ontvangen voor Abdülkadir"


acecc
Trabzonspor is er veel aan gelegen om Abdülkadir Ömür te behouden. Volgens Ozkan Sumer heeft Trabzonspor twee aanbiedingen ontvangen.

"Wij hebben een bod ontvangen, maar de club heeft ze nog niet afgeslagen. Hij heeft een veelbelovende toekomst", vertelt Ozkan Sumer aan de Turkse pers. "De biedingen kwamen uit diverse landen,” aldus Ozkan Sumer. 
 
"Maar het is moeilijk om zo'n speler kwijt te raken. Hij kan op veel verschillende posities uit de voeten: aan de zijkant, als valse nummer negen, als spelmaker, als spits en als aanvallende middenvelder. Wereldwijd zijn er weinig spelers zoals Abdulkadir. Hij heeft een geweldig spelinzicht." De Turkse media meldt dat Benfica een bod heeft neergelegd bij Trabzonspor.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen