Yusuf Yazıcı: “Ik ben bezig om Engels te leren”

yusufyazici
Yusuf Yazıcı, het talent van Trabzonspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Het is natuurlijk heel erg leuk om biedingen uit Europa te krijgen. Ik word er gelukkig van. Ik houd er niet van om over geruchten te praten. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik heb doelen in mijn leven. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik ben wel bezig om de Engelse taal te leren. Ik moet mezelf blijven ontwikkelen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5

Best raar dat hij geen Engels kan, of hij was er gewoon slecht in op school of het les systeem in Turkije is belachelijk.


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Hier in Nederland is het normaal dat kinderen op de basisschool al Engels krijgen. In Turkije krijgen ze standaard geen Engels. Misschien wel bij de 'speciale' scholen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen