Trabzonspor wijst bod van 20 miljoen dollar van Benfica af op Abdülkadir Ömür

abdulkadir
Ahmet Ağaoğlu, de voorzitter van Trabzonspor heeft onlangs tegen TRTSPOR de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij willen twee centrale verdedigers en een linksbuiten halen. Wij hebben op 4 verdedigers een bod uitgebracht. Als wij gisteren voor 17:00 uur onze openstaande schulden niet hadden betaald, dan had Trabzonspor geen Süper Lig licentie gekregen. Wij hebben de kosten van ons elftal naar 23 miljoen euro verlaagd. Yusuf Yazıcı en Abdülkadir Ömür hebben nu waarde nog niet bereikt. Wij gaan zulke spelers halen wat niemand eigenlijk verwacht. Benfica heeft 20 miljoen dollar geboden voor Abdülkadir Ömür waarvan 14 miljoen dollar contact. De resterende 6 miljoen dollar wouden ze ons 4 voetballers gaan geven. Wij hebben hun bod afgewezen."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Ik zou hem gelijk verkopen! 14 miljoen euro is echt veel voor hem!


+: 1442
-: 0
R: 3147
Level 5

Lan Trabzon je zit in diepe financiële shit en dan ga je 20m dollar afwijzen, wat een sukkels daarzo.
Met 20m dollar kunnen ze een stabiele ploeg opbouwen.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Niemand zal dit geloven, hij is achter meer geld aan. Dit betekent puur Benfica je moet meer betalen en als Benfica dit niet doet zullen ze binnenkort gewoon dit bod accepteren. Geen een club zal zoveel geld geven voor een speler die in Turkije speelt en niet echt om prijzen speelt, ook geen Europese voetbal.

Ik denk dat Agaoglu lomper is dan Muharrem Usta, hij kan echt niet praten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen