Inter en AC Milan bieden 15 miljoen euro, Trabzonspor eist 20 miljoen euro

asupr
Internazionale en AC Milan strijden om Yusuf Yazici van Trabzonspor.

De beide clubs hebben een bod uitgebracht op de aanvaller. Volgens de BBC is het meest recente bedrag dat beide clubs hebben geboden 15 miljoen euro.
 
Het bestuur van Trabzonspor heeft de international al laten weten dat hij mag vertrekken als er 20 miljoen euro voor hem wordt betaald. Arsenal was ook geïnteresseerd in Yazici, maar naar verluidt zet hij zijn loopbaan liever niet in Engeland voort.
 
Volgens laatste berichten zou Yazici graag in Italie willen spelen. De onderhandelingen tussen Inter, AC Milan en Trabzonspor verlopen goed. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 429
-: 0
R: 1520
Level 5

Speelde goed in de competitie maar in de oefenwedstrijde n was hij slecht Ts moet blij zijn 15Mil meer is hij niet waard

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen