'Real Madrid en Chelsea akkoord om Eden Hazard: 100 miljoen euro transfersom'


azarde
Volgens het Franse medium betaalt Real Madrid honderd miljoen euro voor de 28-jarige Hazard, die afgelopen seizoen met zestien goals en vijftien assists de MVP van de Premier League was.
De geruchten over een transfer naar Real Madrid zingen al lange tijd rond bij Hazard. Afgelopen zomer was het al bijna zover, maar uiteindelijk besloot hij toch bij Chelsea te blijven.
Eden Hazard (28) is het wachten beu. Het toneel spelen eveneens. Na zijn laatste Premier Leaguematch dropte hij een voorzichtige hint over zijn toekomst. Hazard: “Mijn beslissing is genomen. En niks brengt me op andere gedachten.” Hij wil naar Real Madrid en is het wachten beu.
De clubs zouden zelfs enkele weken geleden al een akkoord bereikt hebben over de transfersom. Real zou uiteindelijk rond de 100 miljoen euro op tafel gaan leggen voor Hazard. Hazard wordt na 29 mei voorgesteld bij Real Madrid"
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen