“Ik vind Emre Mor goed, maar ....”


emremor
Fran Escriba, de trainer van Celta Vigo heeft voor het duel tegen Espanyol de onderstaande uitspraken gedaan over Emre Mor.
“Emre Mor is geblesseerd. Hij heeft pijn aan zijn enkel. Hij is een explosieve voetballer, ik vind hem goed, maar hij zal niet mee kunnen spelen. Ik hoop dat hij weer tegen Leganes in de selectie kan komen.”
 
Emre Mor was een tijd uit de selectie gezet, maar mocht tegen Atletico Madrid weer meespelen. De Turkse voetballer heeft dit seizoen maar in 12 wedstrijden 468 speelminuten gekregen en heeft verder geen doelpunten of assists kunnen maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 676
-: 0
R: 2012
Level 5

Die kan beter naar Nederland komen en opnieuw leren voetballen. Of Turkije bij GS waar Terim een man van hem kan proberen te maken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen