Real Madrid gaat Eden Hazard voor 100 miljoen euro overnemen van Chelsea


ahazep
Real Madrid staat op het punt om de komst van Eden Hazard wereldkundig te maken. Dat meldt Marca.

Want zoals algemeen geweten, wordt Hazard fel in verband gebracht met een zomerse toptransfer naar Real Madrid. De Koninklijke zouden deze week nog een bod van om en beide 100 miljoen euro op tafel willen leggen bij Chelsea, zo meldt het Engelse dagblad The Sun. Er ligt voor hem een contract van zes jaar klaar in Bernabeu.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Maak dat maar dubbel, 100m euro is niks voor een speler zoals Hazard. Hij is 200m euro waard, maar aangezien zijn contract afloopt zal Chelsea wel moeten accepteren.
Als ik Zidane was zou ik Mané van Liverpool en Mbappe van PSG ook naar Madrid brengen. Middenveld verjongen is ook nodig want Modric en Kroos beginnen oud te worden: opvolger Rabiot van PSG en Eriksen van Tottenham.
Afscheid nemen van Isco.
Verdediger en linksback zijn ook altijd welkom: Kalidou Koulibaly en Alaba.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Aan de aanval is Real dan sws 500 mil kwijt. Mane kolay kolay gelmez. Liverpool 180 milyon en az ister. Mbappe alleen al gaat minimaal 200 mil kosten. Lol.

Persoonlijk hoop ik dat Real Sane van City haalt. Sane lijkt al gefrustreerd en die kan een transfer afdwingen. Dan heb je nog Eriksen die ze kunnen halen.+: 5210
-: 0
R: 8045
Level 5

Bu oyunculari Lopetegui'ye versen oda Sampiyon yapar.


+: 1071
-: 10
R: 1976
Level 5

Mesut Bakkal bile sampiyon yapar aq


+: 157
-: 0
R: 706
Level 4

ze mogen diagne voor 50 miljoen heb je nog 50 mil in zak win/win situatie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen