'Zidane wil Cengiz Ünder en Eden Hazard naar Madrid halen'


acengz
Zinedine Zidane keerde maandag terug als trainer van Real Madrid, maar volgens diverse media stonden daar wel enkele belangrijke voorwaarden tegenover. 

Zo wil de Fransman komende zomer vernietigend uithalen op de transfermarkt. Eden Hazard en Cengiz Under gelden daarbij als het absolute topdoelwit.
 
Maar er doen nog meer grote namen de ronde. Volgens de Spaanse media staat Kylian Mbappé en Paul Pogba ook op de transferlijst. Enkele maanden geleden leek dat zeker een optie, maar nu Pogba zijn beste voeten heeft teruggevonden is Manchester United allerminst geneigd om mee te werken aan een transfer.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 245
-: 0
R: 1006
Level 5

iyi olur
gitisin madride


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ze gaan Neymar kopen..+: 23
-: 0
R: 110
Level 3
T32

Kijk naar elke wedstrijd die Cengiz speelt. Gitme biryere derdim hep. Geef hem gewoon beter salaris. Volgend seizoen Bayern en iyisi gibi. Bakalim ne olcak. Onze beste speler zeker weten.


+: 470
-: 0
R: 1659
Level 5

Waarom horen we de laatste tijd niks meer over Cengiz ? Hij is al een tijdje geblesseerd maar Roma maakt niks bekend en van Cengiz zelf hoor je ook niks hij zou midden Februari al spelen maar had plotseling nog een blessure, ik denk dat Roma met iets bezig is maar wat weten we niet.


+: 23
-: 0
R: 110
Level 3
T32

Blessure bleek ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht. Maar ja, je hoort ook niks over hem al n tijdje. Hoop dat hij snel weer fit is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen