Robinho: “Ik hoop dat ik nog 10 jaar bij Sivasspor blijf”


roobd
Robinho heeft het naar zijn zin bij Sivasspor. De Braziliaanse aanvaller van de Super Lig rekent momenteel echter niet op een transfer.
“Ik heb een simpel leven in Sivas. Ik ga naar de training en daarna naar huis. Ik kan hierdoor mijn werk, voetbal beter doen. Voordat ik hierheen kwam, was ik alleen in Istanbul geweest. Ik heb met Roberto Carlos en Cicinho gesproken. Zij waren echt positief over Sivas en Turkije. Daarom heb ik voor Sivasspor gekozen. Ik heb met de voorzitter van Sivasspor gesproken. Dat verliep zeer goed. Ik hoop dat wij een middenweg vinden en dat ik nog 10 jaar bij Sivasspor blijf.”
 
Robinho wordt op 25 januari 2019 35 jaar. Zijn contract loopt af in de zomer van 2019.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen