Avontuur van İbrahim Üzülmez bij Kasımpaşa duurt maar 4 uur


ibrahimuzulmez
İbrahim Üzülmez zou aanvankelijk de nieuwe trainer van Kasımpaşa gaan worden.
Alles was geregeld en de Turkse trainer werd ook via een persconferentie aan de supporters bekendgemaakt. İbrahim Üzülmez zou een 1 jarig contract gaan tekenen. Tijdens het opstellen van zijn contract waren beide partijen het niet eens over de voorwaarden, waardoor beide partijen na 4 uur hebben besloten om niet te tekenen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1851
-: 0
R: 2418
Level 5

Er gaan geruchten rond dat Kasimpasa op het laatste moment de voorwaarden in zijn contract heeft aangepast. Uzulmez heeft gewoon gelijk.


+: 1573
-: 0
R: 3452
Level 5

Waarschijnlijk stond er eerst 13 miljoen TL maar plaatste Kasimpasa last minute een komma en werd dat 1,3 miljoen TL jaarsalaris.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen