Rizespor bereikt principeakkoord met Ismail Kartal


ismailkartal
Rizespor heeft na het vertrek van Okan Buruk een principeakkoord bereikt met trainer İsmail Kartal.
İsmail Kartal heeft de afgelopen jaren Ankaragücü, Gaziantepspor, Eskisehirspor en Fenerbahçe getraind. Met Fenerbahçe wist Kartal 2,17 punten per wedstrijd te winnen. In totaal heeft hij 46 wedstrijden als trainer gefunctioneerd bij de Turkse topclub. Bij Ankaragücü was zijn gemiddelde 1,62 punten per wedstrijd. Daar heeft hij het 53 wedstrijden volgehouden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1573
-: 0
R: 3453
Level 5

Bij Fenerbahce liggen ze te slapen aq, ze denken dat het probleem alleen bij de spelers ligt. Ersun was ook gewoon slecht. Ismail Kartal zou het beter gedaan hebben dan Ersun. Ach Ismail hocam, senin degerini bilmediler. Ongelofelijk dat hij nog steeds niet bij FB is.


+: 751
-: 20
R: 1596
Level 5

Sarcasme herhalde?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen