VIDEO: Denizlispor-aanhang viert promotie zeer uitbundig


denizlispor
Denizlispor heeft Karabükspor met 6-0 verslagen en is daarmee gepromoveerd naar de Turkse Süper lig.
In Denizli werd het feest al uitbundig gevierd met de fans, maar binnenkort  wordt dat nog in het eigen stadion nog eens dunnetjes overgedaan. Onderstaande filmpjes bewijzen dat het met de euforie wel goed zit! Denizlispor staat na 33 speelweken met 69 punten op de tweede plaats. Ze kunnen in de laatste speelweek nog kampioen worden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 75
-: 0
R: 369
Level 3

Volgend jaar vliegen ze weer uit. word Akhisar.2.0


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5
+1

Akhisar zat 7 seizoenen in de competitie, won 1 beker, 1 Super Cup, speelde de groepsfase van de Europa League en speelt overmorgen weer een bekerfinale. Hoezo is Denizli dan Akhisar 2.0 als ze volgend seizoen al terug degraderen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen